| RAY a întrebat:

De ce este ceva imoral, negativ in a fi materialist/a?
nu toti traim cu ajutorul banilor? ce ai fara banii?

31 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Oamenii sunt ipocriti niciodata NU ar recunoaste ca banii inseamna totul tuturor astora "sfinti" le doresc sa stea o saptamana in padure fara bani, apa, hrana

| FanulMeu a răspuns:

Poate ca nu e un lucru asa rau dar daca toata viata vei fi materialist/a vor trece placerile vieti pe langa tine si vei ajunge la batranete sa regreti ca nu ti-ai trait viata cum trebuie!
Cu ajutorul banilor poti cumpara orice in ziua de azi si fara bani esti un nimic dar uitate putin prin jur uite cum oameni cu bani sunt din ce in ce mai ipocriti si tristi, in timp ce clasa de mijloc are o viata linstita si fericita, cu timpul bani vor fi de domeniul trecutului poate ca vom apuca si noi acele vremuri sau poate nu dar nu urmari doar bani.
nu zic sa nu vrei mai multi bani dar totul pana la o limita nu trece peste moralitatea ta si nu lasa pe alti sa decida ce e bine si ce nu.
Oameni fac bani nu bani pe om!

| Drimmero a răspuns:

Suntem sclavii unor hartii, asta este adevarul!

| RAY explică (pentru Drimmero):

Nu e vb de a fi sclav, dar daca ai avea o nevasta ce viitor ati avea fara banii? te-ai suparat cand ti-a spus flory daca ai masina, nu vad de ce ai reactionat asa

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Nu m-am suparat, ma, nu sunt dement sa ma supar in mediul virtualrolling on the floor))
Ea stie ca glumesc cu ea, stie prea bine asta. Iti dai seama, fara bani nu putem face nimic, chiar suntem la mana unor hartii, la asta ma refeream/

| RAY explică (pentru Drimmero):

Ma bucur

| Florentina9210 a răspuns (pentru RAY):

Ce sa zica si el!

| RAY explică (pentru Florentina9210):

Multa ipocrizie pe lumea asta, ce sa faci asta e

Pacat ca nu multi gandesc ca noi!

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

Ca voi care?

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Ca mine si ca Ray!

Bwuahahahaha

Nu te mint ca n-am de ce!

A fost amuzant raspunsul, chiar am ras la el!

Ma bucur. Vezi ca te-a intrebat Ray ceva.

Unde m-a intrebat?

La intrebarea mea cu ''voi pe ce principiu mergeti'', penultimul raspuns, ti-a comentat tie.

Aa, l-am vazut, am uitat sa-i comentez!

Frumos ar fi sa ii raspunzi!

I-am raspuns la intrebarea asta mai sus, mi-a repetat acelasi lucru sunt alta forma, e ca si raspuns acel post

Ok.

| R0R0 a răspuns:

E adevarat ca au un rol in viata oamenilor.

| Florentina9210 a răspuns:

Exact, Ray. Asta incerc si eu sa spun, ca fara bani nu poti cumpara nici o paine. Banii sunt necesari in viata.
''Materialist/a'' esti numit, de acele persoane care nu au ce sa ofere, sa stii si tu!

Tu ca femeie flory trebuie sa cauti un barbat cu ceva banii, fara banii ce viitor ai? e normal sa isi intrebi barbatul daca are masina, telefon, banii, el e vanator, asa a fost mereu

Exact. Daca ai stii decate ori am fost ''stigmatizata'' pentru ca am cautat ceva de genul, n-ai idee. Oricum, acum ii dau dreptate lui mama, cand mi-a zis sa deschid bine ochii!

Pai toti vor relati serioase da habar nu au ce sunt alea, e plin omegle de barbati seriosi incredibil toti cauta numa relati seriose ca sa spun, normal ca baietul trebuie sa aiba banii, daca faceti un copil ce faceti?

Aia e! Copilul trebuie hranit, imbracat, dat la o scoala buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banul face dintr.un om cinstit o curva.Este imoral sa fii curva?

| DasKönigreichPreußen a răspuns:

Banii pun lumea in miscare