| SMTHING a întrebat:

De ce este discriminare intre cei bogati si cei saraci?

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

Fiindca cei bogati au fost crescuti intr-o alta lume.Majoritatea celor cu bani ii considera pe cei saraci inferiori.La urma urmei ei au de pierdut, inconjurati de prieteni falsi sau singuri, banii nu inseamna nimic. Daca ai bani nu e neaparat sa fii si fericit!

8 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu fac toti asa.
Insa, din pacate exista astfel de oamnenii.Sunt mai fitosi si vor sa arate ca ei sunt mai destepti si ca cei saraci nu au bogatia lorstraight face
Asa sunt oamneii.[Uni dintre ei]

| Dan a răspuns:

In lume sunt doua categorii de oameni, unii bogati si altii saraci.
Cei bogati vor avea de toate, iar cei saraci nu vor avea, dar vor fi fericiti dupa moarte, cred ca ati inteles.

mlm
| mlm a răspuns:

Nu toata lumea face aceasta discriminare, nu7mai cei fitosi fac acest lucru, nu saracia sau bogatia conteaza in viata, mai bine sarac si cu sufletul curat decat bogat si rau intentionat.

| sorin a răspuns:

De ce sunt oamenii slabi si oamenii puternici?
De ce este discriminare intre tigani si romani?
De ce unii pot iar altii nu?
Asa e cursul vietii si discriminarea v-a exista intodeauna percum si intrebarea, De ce?

| dy a răspuns:

Nu e discriminare, dar raportul social in lumea moderna e dat de puterea banului. Din pacate, in ziua de azi cred ca si copiii invata cuvantul BANI inainte de-a invata sa zica Mama!

| MusicisMusic a răspuns:

Hm... buna intrebare insa eu fac parte dintr-o familie destul de instarita numita de unii(bogati). In cartierul in care locuiesc aici exista familii doar "bogate" insa am mers la o prietena in cartier si mi-a spus ca ea nu ne are decat pe noi(eu si inca 5 colegi). Am intrebat-o de ce iar ea mi-a spus simplu:"ei spun ca sunt prea bogata pentru ei". I-am cerut sa iesim pe strada cu rolele unde mai erau si alti copii tot cu rolele. M-am apropriat cu ea de un baiat de varsta noastra care provenea dintr-o familie decenta. L-am intrebat daca putem sa intram in grupul lor de prieteni iar el mi-a spus:"Nu pentru ca sunteti prea bogate. Voi aveti tot ce va doriti si nu avem nevoie de voi deoarece aveti fite"Nu imi venea sa cred.Deci nu neaparat cei bogati ii exclud pe cei decenti. E si invers...

| Andreea_7493 a răspuns:

Mentalitate de roman. Mie nu mi se pare corect sa se faca astfel de discriminari...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sint sarac lipit dar trec drept bogat. Dar sint in acelasi timp bogat bogat dar trec drept sarac dea dreptul.Nu mai stiu cum s-o dau.Nu-i nici o discriminare ci modul de cum te intelege lumea care, in majoritatea cazurilor, dintre cele doua ratiuni de a fi o alege pe cea de a avea cit mai mult...

Întrebări similare