anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce este Șerban Huidu atât de hulit de către unii oameni, chiar și acum la mai bine de un deceniu de la accidentul rutier?
Am văzut că lumea îl înjură, ba chiar îl blesteamă în majoritatea comentariilor de la clipurile de pe YouTube în care acesta apare.
Înțeleg că a comis omor din culpă și că e disprețuit pentru faptul că apare la TV în ciuda tuturor celor întâmplate dar totuși, accidentul rutier nu a fost premeditat și pun pariu că Huidu nu a vrut ca acei oameni să moară.
Să fie clar: nu-i iau apărarea, mă interesează doar opiniile voastre cu privire la acest subiect.
S-a gândit vreunul dintre voi că Huidu poate că nu s-a retras din viața publică pentru că are o familie de întreținut și că a fost obligat de instanță să le plătească daune morale lunare victimelor care au supraviețuit accidentului?

Răspuns Câştigător
| GPA a răspuns:

Nu-și are rostul să-l judeci. Nu câștigă nimeni nimic, nu-l interesează câți îl judecă, în ce fel, când și unde. Eu zic că cel mai bine este să-și vadă toată lumea de treabă "să stea în banca lor" cum s-ar spune. Nu-l mai "Huiduiți" pentru că faptul e consumat, dacă și peste 100 de ani mai traversați pe subiectul "Șerban Huidu", care ar fi trebuit deja să fie uitat...
Cum am zis, nu trebuie să privească pe alții situația și viața omului, el știe exact ce-a făcut și ce are de făcut mai departe.
Presa întreține publicul, publicul se revoltă, tipic românesc, dacă un "r**at" este postat chiar acum și devine viral, toți pun botul* că asta-i țara. Cum ne așternem, așa dormim, așa dorm și ceilalți din jurul nostru.
Statul pe YT și înjurat persoanele publice în comenturi denotă lipsa de ocupație, stresul, prostia, poate și anxietatea. Este suficient să Iei la cunoștință doar, asta nu înseamnă că trebuie să te răzbuni în comentarii.

10 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

Nu stiu de ce este urat si astazi, dar stiu de ce il urasc eu. In perioada cu accidentul tin minte o secventa de la Antena 1 in care cineva intreba, oarecum retoric, "este acest om vinovat pentru ca s-a uitat o secunda la copiii lui?" (cam asa era intrebarea). Raspunsul este evident, da, este vinovat. Dar vezi tu ce se incerca prin intrebarea asta? Incerca sa il scoata bazma curata pe Huidu, incerca sa impinga copiii in mizeria asta, incerca sa sensibilizeze telespectatorul, respectiv opinia publica. D-asta il urasc, il urasc ca face parte dintr-o elita ce se crede de neatins si ca a fost aparat de catre cei de la Antena 1 pe cand el lucra pentru Prima, a fost aparat de concurenta.

| Pamanteanul a răspuns:

Ar trebui sa treci pe la psihiatru sa îți prescrie ceva.

| Dismally a răspuns:

Pentru ca a ucis 3 oameni si nu a facut macar o zi de inchisoare. Te-ai gandit cam cat a trebuit sa plateasca pentru a scapa de inchisoare? Iti spun eu, mai mult decat acele daune morale...
Eu nu il injur, nu il blestem dar ce a facut nu este corect si pentru asta respectul meu pentru el este zero.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce e urat de oameni? Pai hai sa iti zic. Daca omoram eu 3 oameni, mai mult ca sigur faceam puscarie. Si tu la fel. El nu a facut. De asta il uraste lumea, fiindca fapta lui, chit ca a fost sau nu intentionata, a fost foarte grava, iar el a "scapat", a fost favorizat.
Nu ca as avea ceva cu el, imi e absolut indiferent ca om, nu prea ma uit la TV, cu atat mai putin la emisiunea aia, nici nu stiu sigur pe ce canal e. rolling on the floor Cred ca pe prima tv.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu am nimic cu el dar un prieten mi-a spus ca a intrat cu aproape 100 la ora unde limita de viteza era 30.Si ca nu-i corect sa mai apara "pe sticlă".Si oricum a facut cateva milioane de euro cu cronica, i-ar ajunge sa traiasca decent.Eu sunt pe ideea de iertare, dar am inteles si ca-L hulea pe Dumnezeu, poate si asta i s-a iertat.
Asa ca doar am preluat o idee de la cineva.

| LoveSleep a răspuns:

Pentru ca oamenii nu sunt capabili sa înțeleagă ce înseamnă să greșești decât dacă o fac ei.

| Wr3nch a răspuns:

Probabil pentru ca omul a promis ca se retrage din televiziune si acum apare din nou pe sticla ca deh, foamea de bani e mare. Daca tacea de la inceput, nu era nimeni suparat.

| romeo78 a răspuns:

Un răspuns corect este nu supărarea față de omul Șerban Huidu, ci față de justiția din România, împărțită între prostime și șmecheri, dar și între adversarii politici și cei de la putere.
Despre nedreptate este vorba!
Au existat 2 bătrâne peste 70 ani condamnate cu executare, deși legea spune că peste 60 de ani, se poate da cu suspendare, pentru un furt de un sac de cartofi, aproape 2 ani de zile fiecare, fiind grațiate de președintele Traian Băsescu, iar vedetei Șerban Huidu 3 ani cu suspendare a fost pedeapsa.
Aici este marea frustrare!

| Eireann a răspuns:

Daca sa zicem ca cei 3 oameni care au murit nu erau niste necunoscuti ci parintii tai, sotul/sotia ta, copilul tau atunci cred ca nu te interesa daca au murit in urma cu un an sau 10 sau 20 sau 30 de ani. Nu te interesa ca nu a fost intentionat. Nu te interesa ca omul ala are familie de intretinut.
Cum te-ai simti daca rudele tale sunt in pamant si cel vinovat de moarte lor nu a facut o Zi de puscarie, a fost aparat chiar cu mult patos de presa pe toate canalele si acum se maimutareste pe ecranul televizorului. Ma uit din perspectiva unei persoane care a pierdut membrii foarte dragi din familie loviti de un sofer beat pe trotuar, stiu oarecum ce simt cei din familia victimei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fix de asta e hulit... ca a zis ca se retrage si a facut-o doar de ochii lumii ca apoi a revenit.
daca ramanea in spatele camerelor nu il mai hulea nimeni