Ai dreptate sa felictam masculi ca au lasat o femeie gravida mare reusita ce sa spun, aduce o noua viata eu spun ca merita asta
Cum am zis mai sus, nu la asta ma refeream gen @ de ce numai ei si nu lui@ ca barbatul nu face mare branza in afara de sex , dar pana la urma asta se poate spune si despre ea. nu?
Cam aiurea. doar ca e insarcinata nu o face mama. parerea mea. cate femei nu au dat copii la adoptie sau mai stiu eu ce, asta nu e ca le face mame
Pana la urma parinte e ala care te creste, nu cel care te face, dar la origine asa se numeste.
Ma refeream la una proaspat insarcinata nu la una care a nascut deja. la cea care a nascut inteleg de ce e felicitata, adica ce ai spus tu mai sus
Noi oamenii facem actiuni pentru a arata ca suntem ingerasi nu ca near pasa ca aia e gravida, ipocrizia e ceva uman, 99% din ceea ce facem sunt actiuni ipocrite, sti cat ne minim? cat mimtim pe alti? enorm de mult
Pentru ca ea o sa care timp de 9 luni o fiinta in burta ei. Si pentru ca tot ea o sa-l nasca. Si doare.
Asta e ca bancu-ala: de ce toti mangaie burta gravidei si nu ma mangaie si pe mine pe **** ca doar eu am facut toata munca!
O feliciti pentru ca a luat decizia de a-si intemeia o familie.Un copil reprezinta o bucurie
anonim_4396 întreabă: