INFRACŢIUNI PRIVITOARE LA VIAŢA SEXUALĂ
Art. 198 legea 2006/2001
Actul sexual cu un minor
Pt tine toti elevii sunt minori? Dar intre un profesor universitar si o studenta, se aplica aceeasi lege?
Deoarece un profesor poate sa-l favorizeze pe acel elev care e intr-o relatie cu el si sa-i ofere note mai bune decat la restul si din cauza varstei. Pur si simplu nu este permis. Profesorul trebuie sa-l invete carte pe elev, nu sa-l faca sa se indragosteasca de el.
Şi-aşa toţi proştii sunt favorizaţi de profesorii de carton din zilele noastre. Dacă ar mai avea şi relaţii intime cu elevii s-ar alege praful şi mai tare de toate generaţiile de acum. Bine, teoretic vorbind, că în practică sunt sute de cazuri numai la noi în ţară despre care nu ştie nimeni nimic.
Ti se pare logic sa ai un '' iubit '' de 30-50 de ani? Nu este permis in lege acest lucru si daca se intampla acesta '' chestie '' ori profesorul este concediat ori elevul exmatriculat.Probabil ai auzit la TV despre profesorul de sport de la Jean Mone ca a ****** pe eleva aceea, asta se poate intampla, deci de aceea nu este permisa ''iubirea'' intre elev si profesor. Funda?>?
Da, am auzit la stiri (mai exact am vazut).Nu mai stiu exact de ce era profu dar stiu ca el are 33 si ea 18, da e mare diferenta dar nu toti profesorii sunt batrani. sunt si de 25
Coutinho_Tudor_1989 întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă:
mODIN întreabă: