anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce este viata asa de nedreapta cu mine in comparatie cu prietenii si cunostintele mele? Eu am fost o victima a violentei domestice, am avut probleme medicale din nastere in care am avut nevoie de 7 interventii chirurgicale,parintii mei au divortat,apoi tatal meu a murit,nu-mi gasesc prietena si nu-mi gasesc de munca! Pe cand prietenii si cunostintele nu au avut probleme de sanatate,nu au avut probleme in familie,au prietene si au avut sustinere parintilor sa fie ajutati financiar si cu gasirea unor locuri de munca foarte bune! De ce este viata asa nedreapta? Atentie, interzis insultelor si jignirilor la adresa mea, mai ales ca sunt in depresie!

Răspuns Câştigător
| FilipSorin a răspuns:

Viata nu este nedreapta cu nimeni, noi o complicam

Te înțeleg foarte bine si imi pare rau pentru tot ce ti s-a întâmplat
Imi pare rau ca a murit tatăl tau, sfatul meu este sa il accepți pe Dumnezeu in viata ta, El sa fie tatal tau iar tu copilul Lui si o sa vezi cum sa ti se schimbe viata in bine

Legat de prietena si munca doar așteaptă si roagă-te lui Dumnezeu sa te ajute, spune-i tot ce ai pe suflet si cere i sa te ajute, te va ajuta foarte mult, ai încredere doar, nu vei regreta, El este bun, credincios, milostiv si bogat in îndurare

Fa acestea ce iti spun si o sa ti se schimbe viata foarte mult

Încearcă sa citești din biblie, sa te rogi zi de zi, cand te rogi spune i tot ce ai pe suflet si sa ii ceri ajutor cum am spus mai sus, o sa te ajute rugăciunea si cititul foarte mult, o sa te calmeze. Acceptal pe Dumnezeu in viata ta si in inima ta, creeazati o relatie cu El (de prietenie), El o sa aiba grija de tine si o sa iti fie ca un tata adevărat, El îngrijește de toti.
Doar fa aceste chestii pe care ti le spun si o sa vezi cum o sa se schimbe tot in bine. Doar crede si vei fi mântuit. Domnul cu tine si fii binecuvântat.

| cobrant a răspuns (pentru FilipSorin):

De rugat, ma rog de ani de zile si astept! Biblia am citit-o doar o singura data!

| FilipSorin a răspuns (pentru cobrant):

Pai mai citește o
Ai răbdare, răbdarea construiește lucruri mari

12 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Intrebare putin naiva.
Viata e nedreapta ca asa e. E loteria genetica, ai avut nenorocul sa tragi cartea neagra, ai avut probleme genetice de ai problema de sanatate.
Iar ca mediu familie, ai avut ghinion de parinti dilii.
Cam in aceiasi situatie sunt si eu cu sanatatea, ca fam ok am avut.
Sansa sa castigi la loto e mult mai mare decat sa iasa cineva cu problemele mele, si am iesit eu asa.

Faptu ca nu gasesti gagica nu conteaza, pai la cum esti mai greu sa te vrea una si fara munca si ceva bolnav. Viata merge inainte si fara gagica, ca oricum e la inceput frumos, dupa aia nu mai e deloc.

Ca nu gasesti de munca e o problema dar depinde ce stii sa faci, depinde cat de sanatos esti.

E pe dracu minunata viata (cum zice A1997onur), inveti de capiezi, ai o relatie care nu prea merge cum e la majoritatea, apoi muncesti pentru altul pana la 70 ani, timp liber putin, iar unii si atunci is obositi de nu fac mare lucru, apoi te iau bolile de nici dinti sa mananci nu mai ai, si apoi mori in propriu rahat.
Asta asa in mare. Daca mai faci si vreo degenerescenta maculara, stai si chior ani de zile la batranete.
Iar chestiile bune sunt asa printre picaturi.

| cobrant a răspuns (pentru Mosotti):

Si mor de necaz pe altii! Ca au si eu, nu!

| Mosotti a răspuns (pentru cobrant):

Nu are sens sa mori de necaz pe altii, ci sa ai ura pe natura, ca ea e de vina.
Sansa sa iesi nesanatos era mica pentru ca de de mult cine era bolnav murea si nu se reproducea, dar au mai scapat unii, de acolo vine.
De aia 90 % sunt sanatosi sau poate mai mult, ca majoritatea s-au reprodus cei sanatosi.

Eu de ex as aproba euthanasia la cerere, si cine nu se accepta asa, poate alege sa dispara, deci la alegere. Si beneficiaza si societatea ca scapa de unul din asta, si ala ca nu mai sufera.
Dar astia nici sa mori nici sa traiesti nu te lasa, tot bogatii au parte de asta, aia si traiesc bine dar si mor boiereste cand vor ei.

| Freya1 a răspuns:

Crezi ca invidia și ura te vor face sa te simți mai bine? Iti spun eu, nu.

Chiar dacă e greu, și crede-ma ca multora ne este, nu trebuie sa le purtam pica altora ca nu avem de unde sa știm nici în viata lor ce e.Sunt mulți oameni ce zâmbesc și par în regula dar sunt măcinați pe dinăuntru.Sunt o grămadă de oameni cu probleme de sănătate urate,în scaun cu rotile,cu malformații ce ar vrea din tot sufletul sa poată sa facă măcar un sfert din ce putem noi face și noi ajungem sa ne plângem din orice.

Sa nu crezi ca nu empatizez cu suferință ta,ca îți înțeleg frustrarea,dar trebuie sa fim câte un pic și recunoscători ca uite,de bine de rău suntem aici, în viata, scriem, citim, muncim în locuri mai bune mai rele și avem posibilitatea sa mai speram.

| 199onur7 a răspuns:

Greu de zis ( da o să-ți dai seama de ce este asa viața asta minunată.

| cobrant a răspuns (pentru 199onur7):

La ce te referi?

| 199onur7 a răspuns (pentru cobrant):

Viața nu-i corectă si niciodată nu o sa fie viața este...

| cobrant a răspuns (pentru 199onur7):

Dar e cu altii!

| 199onur7 a răspuns (pentru cobrant):

Știu

| Mosotti a răspuns (pentru cobrant):

Nu ca e viata corecta cu altii, s-a nimerit sa traga lozul castigator la intamplare.