anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce exista atat de multa rautate in lumea asta? De fiecare cand cei din jurul meu au nevoie de ajutor vin la mine si eu ii ajut de fiecare data. Dar eu cand am nevoie de un sfat, de o vorba buna, nimanui nu-i pasa. Am impresia ca toti se folosesc de mine...

7 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Multe dintre mesajele tale transmit o anume stare sufleteasca negativa, esti mereu pesimista, desi cu siguranta lumea nu e facuta numai din lucruri rele exista si multa bunatate, frumusete, credinta, sinceritate pe lume, numai ca tu nu le vezi. Din cine stie ce pricini, poate genetice, poate din niste experiente nefericite in familie, imaginea ta despre lume este una pesimista.Nu pari a avea destul curaj pentru a te bucura de viata.Nu stiu cum sa fiu mai convingatoare, dar iti recomand sa citesti o carte pe care poate chiar o stii. Se numeste "Papillon "si vei vedea, citind-o, ce inseamna cu adevarat un destin potrivnic dar invins numai de curajul si increderea eroului. E o adevarata lectie de viata in cartea aceea.Caut-o si citeste-o.Numai bine.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Eroii sunt cei care fac ceea ce e drept, chiar şi în mijlocul nedreptăţii. Vrei să abandonezi? Fă-o, dar asta nu va fi decât încă o luptă câştigată pentru răutatea din lume happy

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Copile, ai 14 ani, nu te gandii tu la rautatea din lume.Traieste-ti copilaria si lasa gandurile de sinucidere.
V-ati prostit cu toti fratilor, nu va mai uitati atat la lucruri negative.
Sa fim seriosi acum.mai terminati ca ne dezgustati cu "nebuniile voastre"

| HBK a răspuns:

Nu toti sunt la fel.Marea majoritate profita de bunatatea ta, stiind ca in ziua de azi nu se mai gaseste la orice colt de strada. Dar omul bun, e luat de prost in lumea in care traim.

| bblock69 a răspuns:

Lory...noua ne pasa de tine.
Sincer!
Cei care se folosesc de tine sunt niste oameni de nimic!
Noi suntem aici pentru a te ajuta...asa ca nu ezita sa apelezi la noi!
Toti cei de aici, de pe TPU, suntem prietenii tai!
Bafta si nu uita...suntem alaturi de tinewinking!

| mariaw a răspuns:

Viata nu mai este o poveste. si chiar daca ai considera-o in felul asta ar trebui sa te astepti sa dai si peste zmei si balauri. Nu inteleg. vrei ca toata lumea sa te trateze cu manusi? buna dimineata, realitate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Binele si raul sunt intr-un permanent contrast care te include si pe tine in mod egal cu ceilalti. Acum, daca simti ca altii sunt mai avantajati, te inseli amarnic. Toti au aceeasi sansa, dar unii stiu sa profite mai mult de ea.