| SEAL a întrebat:

De ce "expertii" TPU dau cele mai de **** raspunsuri? De ce vor sa se bage si ei in seama chiar daca nu au absolut nicio legatura cu intrebarea si nu au habar de un raspuns corect?

Răspuns Câştigător
| danutzsan a răspuns:

Radu, pentru asta sunt experții, merg pe principiu nu știu, dar mă bag.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-as spune asta! Poate sunt cateva exceptii, insa nu e bine sa generalizezi! Unii chiar stiu ce vorbesc!

Abh
| Abh a răspuns:

Ai ceva probleme cu expertii TPU? Mie nu mi se pare ca ei dau raspunsuri doar ca sa se afle in treaba.

| danutzsan a răspuns:

Cum spune și Dmonik, nu toți.

| Pho3nix a răspuns:

Te-ai intrebat daca mai ai la ce sa raspunzi? Ma refer la o intrebare serioasa...
Foarte rar gasesti.

| danutzsan a răspuns:

Abehaș ție nu ți se pare pentru că ești expert.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da nume! Daca vorbesti in hieroglife si ne lasi sa interpretam, n-ai sa afli niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abh, de ce vorbesti sa te afli in treaba? Esti partinitor/are, iar asta iti dauneaza imaginii. Nu ca ai fi cine stie ce somitate. Cauta sa dai explicatii OBIECTIVE! Radu a gresit atunci cand a facut enuntul. Poate din cauza ca sunt prea multi experti, care "dau in gard" de buni ce sunt. Si, daca ai ceva de comentat la postarea mea, fa-o public, sa vada si LUMEA! Nu ca data trecuta, mai profesionistule/o!

Abh
| Abh a răspuns:

Doamnelor si domnilor, ce va **** grija de ce fac altii? Serios, va plictisiti, nu aveti ce lucra, nu gasiti pe nimeni in care sa dati cu pietre, si uite - intri pe TPU, iar acel chenar portocaliu pe care unii il au iti sare in evidenta. "Ce-ar fi sa dau in asta, ca el e diferit?"
Copii, chenarul ala a fost dat pe anumite motive, nu pe ochi frumosi. Expertii, oricare ar fi ei, nu dau "cele mai de **** raspunsuri", oricat de baut ai fi cand faci tu afirmatia asta.
De fapt, nici nu stiu de ce iau in serios intrebarea asta care vine din partea cuiva care mai demult a intrebat "Cui i ar fi placut sa fie negru?". De ce ma faci sa-mi pierd vremea, radule? Uite, noi dam raspunsuri de cacao, te rog sa te ambitionezi si sa ajungi tu expert TPU, sa ne dai un exemplu de cum ar trebui sa fie un expert si ce raspunsuri ar trebui sa dea. Daca faci tu asta, eu pot sa mor linistit ca le-am vazut pe toate. Incep sa cred si in Dumnezeu.

| Marian_2691 a răspuns:

Carmen vrea nume, Carmen doar tu ne-ai invatat ce inseamna irelevantwinking