anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce expertii TPU pun intrebari si raspund mereu cu un limbaj asa..."oficial" cum s`ar zice? { ex. NOname si Brigaela} Nu vorbesc la modul general pentru ca am vazut experti care vorbeau simplu nu cu niste cuvinte simanticoase chatterbox parca scoase din gura lui Dalai Lama rolling eyes

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Unul oficial? Măi să fie!
Exprimarea liberă să fie pentru toată lumea clară înțeleasă!
Trebuie să vorbim toți aceeași limbă, sau acolo unde se poate.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Au ele secretul lor de a vorbi asa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca sper ca mai multa lume va imprumuta obiceiul unei vorbiri elegante si frumoase. Nu e un limbaj oficial, ci unul elevat.

| Rayyy a răspuns:

Buna,
Tocmai de aceea au devenit experti. Pentru ca stiu cum sa isi aleaga cuvintele cu grija si sa dea un sfat folositor. Iar toti cei care fac afirmatii ca 'parerea mea e ca vor sa par mai destepti decat sunt', nu vor ajunge niciodata la nivelul lor, din simplul motiv ca nu cred in propriile forte si dimpotriva, ii judeca pe ceilalti.

| Georgiana2905 a răspuns:

Nu iti pot intelege "supararea" in ceea ce ii priveste pe cei doi, respectiv NOname si Brigaela. Mi se pare normal ca fiecare sa raspunda cum doreste. Nicaieri nu exista un set de idei conform caruia sa raspundem. Ce ai prefera : sa observi raspunsuri de genul (carora termina o intrebare cu cuv) "dau fundita" sau intrebari din alea prostesti la care mai ai putin si iti faci cruce?

| elasexygagica a răspuns:

Brigaela isi permite sa foloseasca un astfel de vocabular deoarece e doctor si are vaste cunostinte si eu o respect, cat despre noname...nu zic nimic

| Neah a răspuns:

thinking parerea mea e ca vor sa par mai destepti decat sunt... acum ma uitam si eu si am observat asta laughing

Răspuns utilizator avertizat