| Mihaymtb a întrebat:

De ce fata nu te mai baga în seama când vede ca ții la ea?

4 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pentru ca nu te place, ca daca te placea, se bucura ca tii la ea si aprecia mai mult.

| SilentRain a răspuns:

Dracu știe, poate nu te-a plăcut niciodată

| carevaescu a răspuns:

Motivele sunt multe si variate. Daca vrei un raspuns precis, vorbeste cu ea direct si sincer.

Se spune ca e o strategie de a evita sa spună băiatului ca nu este interesată de el. Mai bine îl evită decat sa treacă prin neplacerea purtarii unei discuții, care ar putea fi urâtă, plină de dramă si alte ciudatenii.

| Thevanityoftheshadows a răspuns:

Sunt multe motive posibile, deja s-au menționat câteva, dar mai vin și eu cu încă un motiv. Depinde foarte mult și de relația în care erați voi doi și despre cum diferite persoane percep aceeași realitate printr-un filtru al ''realității'' lor proprii, de exemplu, tu poate ai impresia că i-ai demonstrat faptul că ții la ea, dar nu ai certitudinea că mesajul a fost înțeles cum trebuie și de ea. Eu evident nu știu cum i-ai arătat tu acest lucru, dar dacă ai făcut-o în repetate rânduri și chiar într-un mod evident, atunci fie ea joacă pe modul ''hard to get'' (iarăși existând mai multe motive pentru care ar putea să se comporte așa), fie chiar nu este interesată de tine. Sper să găsești răspunsul la întrebare cât mai curând. Mult succes!