| ALM2000RO a întrebat:

De ce feluri de mâncare vă este scârbă?
Aveți categorii întregi de mâncare pe care le evitați (categorii de genul originea bucătăriei, adică din ce gastronomie provine - sau de orice alt gen după care poate fi categorisit un fel de mâncare: mod de preparare, formă, combinație de ingrediente comune, etc. )?
Ce combinație de ingrediente sau produse alimentare (din cele normale care se consumă) vă dezgustă cel mai mult? Care sunt fructele și legumele care vă provoacă cea mai mare greață?

15 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am scarba fata de mancare in general.
Da nu as manca organe de genul ranza, pipote, creier, momite.
Nu imi place borsul de peste din cauza mirosului.

Iar la legume si la fructe manac orice, mai putin urzici.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu pot manca friptura de ficat. Mi se pare groaznica, niciodata nu am putut inghiti asa ceva.
In schimb, pot manca pate si drob, desi contin ficat.

| dullcat a răspuns:

Dintre alimente imi vin in minte margarina si salamul, iar la preparate racituri sau multe altele cu carne si/sau resturi de la animale.In general orice contine prea mult ulei sau prea mult zahar se simte gretos.

| Freya1 a răspuns:

Pot sa îți enumăr alimente pe care nu le mănânc și nu o sa le pot manca.

Leușteanul nu îl suport și îmi e și rău de la el.
Broccoli, nu am cum sa mănânc ca are gust de rugina și e grețos.
Avocado la fel.
Ghimbirul...
Și cred ca mai sunt dar nu îmi trec acum prin cap.

| gemeni6226 a răspuns:

Deci nu-mi place supa de rosii, vomit de peste, deci nu suport nici un fel de peste sau fructe de mare, si mi-e greata si de pasari de curte.La carne suport doar micii si in cantitati mici salamul sunca si cirnatii dar le maninc foarte rar si atunci pe pizza.Ca fructe mi-e greata de avocado si pepenele galben.Si nu suport supa de macrise si de rosii.Cam atit.

| sammie a răspuns:

Mie nu-mi place sushi-ul. Scuză-mi poza de profil. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mezeluri, margarina, oua prăjite (cele fierte îmi plac), miere zaharisita.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Cu mâncarea nu faci mofturi căci pe lumea asta și pământul ăsta sunt mulți ce ei ar da orice ca copii lor familiile lor să aibă ce pune pe masa lor la copii în față mulți copii mănâncă cu gramaje noi mâncăm cu kiograme și risipim aruncam abuzăm avem mofturi ai îmi place sa mănâncă aia nu-mi place sa mânănacă avem niște pretenții foarte interesante și cu niște figuri si bășini arfe de nota 10 nimeni nu ne întrece în prostie și lăcomie ura și invidie apoi când ne vine o problemă în viața ziceți Doamne ajuta mă și va întrebați cu ce ați greșit apreciați o măncar când vise pune în față și mănâcati dacă nu dați altuia care este nevoiași și nu are deloc nu va scârbă de mănâcare și sa va fie scârbă când faceți prosti atunci sa va fie scârbă cu Adevărat și sa va întrebați dacă faceți bine ce faceți măcar o dată.

| Lrs2015 a răspuns:

Mie nu mi plac muraturile. Simt ca vomit.

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Tocanita si sosurile, piftia, mezelurile, carnea si multe altele

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Tocanita si sosurile, piftia, mezelurile, carnea, ciorba de potroace si multe altele

| Ararat a răspuns:

Nu am traume alimentare, nici ARFID. Ma deranjeaza anumite texturi cum e cea a oului fiert moale, dar pot sa trec si peste asta. Greata fata de legume si fructe nu o inteleg.

| ALM2000RO explică (pentru Ararat):

Ce înseamnă ARFID?

| Ararat a răspuns (pentru ALM2000RO):

Avoidant Restrictive Food Intake Disorder (ARFID). O tulburare alimentara/mintala. Mancat selectiv. E similara cu anorexia.

| thereisnothingleft a răspuns:

-ficatul + alte organe ( pipote, rânză, inima)
-varza calita
-ciorba de burta
-felurile de mancare din ciuperci ( mai putin ciupercile la gratar)

Întrebări similare