| Dragosdoar a întrebat:

De ce femeile au mereu o problema cand le intrebi cati ani au? Majoritatea nu vor sa-mi raspunda si trebuie sa insist de cele mai multe ori pe intrebare. Asta nu e o chestie de generalizare, chiar mi se pare aiurea. Odata, una mai batrana nici nu mi-a rapsuns direct. Mi-a spus ca are un copil de 24 de ani sa fac socoteala.
Stau si ma intreb, ce asa mare branza sa-ti recunosti varsta? Unde e rusinea? Si asta intalnesc si cele tinere. Cand zic femei, ma refer si la fete.

Răspuns Câştigător
| RKBlue a răspuns:

Dar tu te duci la femei pe strada si le intrebi ce varsta au?
-Buna ziua, ma numesc Dragos.
-Buna ziua!
...(trec vreo 2 minute de discutie)
-Cati ani aveti?
-...(ai ales moartea)

Acum serios, sa isi recunoasca varsta?
E treaba fiecaruia daca vrea sa isi spuna varsta sau nu si daca spune una reala sau nu.
Cat timp nu e vorba de doctor, acte oficiale si alte locuri si activitati unde e nevoie de varsta reala, nu vad de ce ar trebui ca cineva sa fie obligat sa-ti raspunda la intrebare.

76 răspunsuri:
| SLS92 a răspuns (pentru Mosotti):

Odata am fost pus intr-o situatie penibila as spune cand una m-a intrebat dar tu cat imi dai laughing) si i-am dat cu 6-7 ani in plus laughing asa batrana ma vezi AM MURIT DE RAS cand mi-a dat replica asta

| Mosotti a răspuns (pentru SLS92):

Pai daca asa o vedeai, aia e! Multe sunt trecute sa stii, mai ales dupa 35 ani in colo.

M-a surprins reactia ei, mai sa imi **** doua trei palme...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Mosotti):

Este vorba despre un fapt concret.
întrebi o femeie căți ani ai iar ea refuză să îți răspundă.
Dacă nu te informează, dacă refuză răspunsul, asta este echivalent pentru dta cu o minciună?
Să nu sărim la alte gen de relații, profesionale, ca între mine și o presupusă echipă de fizicieni.

Pai nu era motiv, aia e, asa ai crezut ti si gata, nu avea nici un motiv sa-ti dea trei palme, un om care are minte nu se supara.

| Mosotti a răspuns (pentru sadrian46):

Pai nu, tu ai zis de minciuna, ai zis "femeia prefera sa minta ca sa fie acceptata".
Eu am zis ca princpiu faza cu fizicienii.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Anii de ce nu? Uite ce a patit prietenul meu, s-a dus la firma aia care organizeaza intalniri live pentru cuplari, aia nu a intrebat cati ani are el, el nu a gandit ca trebuie sa spuna el ca ea sa stie, (daca nu ti se cere nu e mereu un avantaj, trebuie sa spui mai ales daca e o diferenta mai mare de varsta), l-a bifat ca l-ar fi placut, a bifat-o si el pe ea, s-au intalnit, si cand l-a intrebat ce varsta are si a zis 41, a ramas dezamagita. El arata de 35 maxim, ea avea 32.
Si? A pierdut timpul.

Nu domne, e bine sa stii cu cine stai de vorba, cel putin in acel caz. El a facut o prostie, s-a dus la range de varsta mai mica la femei, ea nu si-a inchipuit ca el sare de limita maxima a range varsta barbati, ca e eveniment pe range de varste, el platea abonament si nu stiu de ce, l-a lasat sa participe aiurea unde nu trebuia. Ea se incadra in range de femei deci era ok.

| aumih16 a răspuns:

Probabil nu le intereseaza!

Nu s-a suparat in mare masura, doar ca nu i-a convenit ce e a auzit si oricum interactiunea dintre noi nu s-a stins la momentul ala

Mda, nu trebuia sa nu ii convina, trebuia sa zica "aia e, asa ai crezu tu, nu e problema", dar nici ea pentru ea nu trebuia sa nu-i convina. Dar bine ca nu s-a stins treaba in momentul ala.

Insa ma intreb si eu ceva, eu stiu ca 90-95 % din barbati de toate felurile sunt cuplati, tu ce naiba ai? Zic asa pentru ca vad f multi nealfa complet cuplati si cu gagici medii adica okey, deja pe la 25 ani ii vad cuplati.
Majoritatea au familii, desi cam 30 % doar, din barbati arata bine.

Pe mine m-au placut 5 femei in 21 ani, nu mi-a placut nici una cum arata, asa ca am refuzat, dar m-au placut, prima adica cand eu avea, 21 ani si ea 16, prietenu meu ala nealfa zicea ca arata f bine, dar nu era genu meu. Dar ele facusera primul pas, ultima a fost de 40 ani in toamna lui 2018, ma gasise pe un site si mi-a scris.

| gemeni6226 a răspuns (pentru gemeni6226):

In alta ordine de idei eu niciodata nu mi-am ascuns varsta ba mai mult am folosit-o sa pun la punct pe cei ce nu erau de mine.

| LoveSleep a răspuns (pentru supadeceapa):

Ce nu intelegi? Tu cand vrei sa-l agati pe Marius si nu stii ce sa vorbesti cu el, ii pui singura intrebare care te face sa pari stapana pe situatie: "Cati ani ai?"

Dovada: "Sarutmana. Ce varsta aveti? Purtati tocuri?" C.D.B 2000-2020
Ultima intrebare e bonus. Nu sunt toti atat de dezvoltati intelectual sa mai puna si o a doua.
Btw, nu pricep cum nu ma lasa sa scriu varsta cu i si pe el il lasa mereu. La orice cuvinte.

| LoveSleep a răspuns:

"Un copil de 24 de ani, ziceti? 38?"

| Dragosdoar explică (pentru gemeni6226):

Omg,ce raspunsuri laughing

| Dragosdoar explică (pentru SLS92):

Da cine a zis omule ca le întreb pe strada? da poate le Intreb cand vorbesc alte lucruri cu ele