Dar tu te duci la femei pe strada si le intrebi ce varsta au?
-Buna ziua, ma numesc Dragos.
-Buna ziua!
...(trec vreo 2 minute de discutie)
-Cati ani aveti?
-...(ai ales moartea)
Acum serios, sa isi recunoasca varsta?
E treaba fiecaruia daca vrea sa isi spuna varsta sau nu si daca spune una reala sau nu.
Cat timp nu e vorba de doctor, acte oficiale si alte locuri si activitati unde e nevoie de varsta reala, nu vad de ce ar trebui ca cineva sa fie obligat sa-ti raspunda la intrebare.
Anii de ce nu? Uite ce a patit prietenul meu, s-a dus la firma aia care organizeaza intalniri live pentru cuplari, aia nu a intrebat cati ani are el, el nu a gandit ca trebuie sa spuna el ca ea sa stie, (daca nu ti se cere nu e mereu un avantaj, trebuie sa spui mai ales daca e o diferenta mai mare de varsta), l-a bifat ca l-ar fi placut, a bifat-o si el pe ea, s-au intalnit, si cand l-a intrebat ce varsta are si a zis 41, a ramas dezamagita. El arata de 35 maxim, ea avea 32.
Si? A pierdut timpul.
Nu domne, e bine sa stii cu cine stai de vorba, cel putin in acel caz. El a facut o prostie, s-a dus la range de varsta mai mica la femei, ea nu si-a inchipuit ca el sare de limita maxima a range varsta barbati, ca e eveniment pe range de varste, el platea abonament si nu stiu de ce, l-a lasat sa participe aiurea unde nu trebuia. Ea se incadra in range de femei deci era ok.
Mda, nu trebuia sa nu ii convina, trebuia sa zica "aia e, asa ai crezu tu, nu e problema", dar nici ea pentru ea nu trebuia sa nu-i convina. Dar bine ca nu s-a stins treaba in momentul ala.
Insa ma intreb si eu ceva, eu stiu ca 90-95 % din barbati de toate felurile sunt cuplati, tu ce naiba ai? Zic asa pentru ca vad f multi nealfa complet cuplati si cu gagici medii adica okey, deja pe la 25 ani ii vad cuplati.
Majoritatea au familii, desi cam 30 % doar, din barbati arata bine.
Pe mine m-au placut 5 femei in 21 ani, nu mi-a placut nici una cum arata, asa ca am refuzat, dar m-au placut, prima adica cand eu avea, 21 ani si ea 16, prietenu meu ala nealfa zicea ca arata f bine, dar nu era genu meu. Dar ele facusera primul pas, ultima a fost de 40 ani in toamna lui 2018, ma gasise pe un site si mi-a scris.
In alta ordine de idei eu niciodata nu mi-am ascuns varsta ba mai mult am folosit-o sa pun la punct pe cei ce nu erau de mine.
Ce nu intelegi? Tu cand vrei sa-l agati pe Marius si nu stii ce sa vorbesti cu el, ii pui singura intrebare care te face sa pari stapana pe situatie: "Cati ani ai?"
Dovada: "Sarutmana. Ce varsta aveti? Purtati tocuri?" C.D.B 2000-2020
Ultima intrebare e bonus. Nu sunt toti atat de dezvoltati intelectual sa mai puna si o a doua.
Btw, nu pricep cum nu ma lasa sa scriu varsta cu i si pe el il lasa mereu. La orice cuvinte.
Da cine a zis omule ca le întreb pe strada? da poate le Intreb cand vorbesc alte lucruri cu ele
LisaJulie întreabă: