MissSugius
Urmareste-ma pe Instagram, Laintrelabari.
Am căutat numele ăsta și te-am găsit tot pe tine când îți băgai vesela in fund
Cred ca ma confunzi cu mama ta. Mai incearca.
De aceea nu am vrut să fim prieteni. Ești foarte bădărană și needucată.
Badaran si needucat sunt la fel. Mai incearca.
Hai că nu am timp sa educ boracii
Nu sunt multa si nici mica. Daca ma cautai poate aflai si ce varsta am, dulaule.
Te-am căutat la penitenciar. Daca nu dai dovada de putina feminitate n-am ce scoate de la tine. Stai că văd că mi-ai mai raspuns la o întrebare, sigur mi-ai scris o tâmpenie
Dau cu cine merita.
Cu câinii?
Ti se pare ca sunt cu o javra ca tine?
Dar frustrata mai ești. Mănânc niste prăjitură cu nes. Vrei?
Nu suna rau. Da-mi alta totusi, ca nu vreau sa iau vreo boala de la tine.
Folosim protecție
Se evapora la cat de bolnav esti.
Eu cred că ai uitat sa îți iei pastilele. Habar nu am ce fel de om ești tu de jignesti lumea din senin. Eu m-am coborât la nivelul tău și ți-am dat apa la moara dar da și tu dovada de bun simt și roaga-ti scăfârlia sa nu mai genereze doar bășini.
Ma scuzati.
Ia zi, ce te frământă?
Despre ce iti place sa vorbesti
Asta era o întrebare sau ce
Da
M-ai făcut în toate felurile, trebuie sa fiu răsfățat ca sa îmi dau drumul la exprimare
Eu cred ca esti masochist si iti place.
Da, sunt de-a dreptul excitat și mă catar pe pereți
Esti spiderman cumva? Si el se catara pe pereti si arunca cu panze.
Arunc și eu cu ceva ce seamănă a panza, intr-adevar. Cred că ai văzut întrebarea mea cum că mă îngrijesc și ai intrat în vorbă cu mine ca sa mă întrebi cum fac sa am un ten șmecher
E de la panza, nu?
Pentru binele integrității site-ului, eu la panza mă refeream anterior.
Pai ma bucur sa-ti stiu secretul, desi nu dai dovada de om ingrijit. Ce mi-a ramas intiparit in minte au fost carnatii de casa.
Stai, care e secretul?
De ce ai mai deschis subiectul daca nici tu nu stii despre ce vorbesti?
Ai zis că te bucuri sa îmi știi secretul, eu n-am menționat că fac un lucru în mod special. Ai mai zis că nu dau dovada de persoana îngrijită, poți să mă mirosi pe unde vrei, sunt fara cusur
Pai de unde pana unde partea cu ingrijirea tenului? Am vazut destule mesaje, nu tin minte sa fi vazut vreunul postat de tine si nici n-ai postat poze cu tine ca sa ma lamuresc in legatura cu asta si nici nu ma prea intereseaza nici n-as avea nevoie de asa ceva.
Asta ar mai lipsi, sa pun poze aici. Mai bine pui tu.
Pai tocmai ai fost nesimtit cu mine, nu cautam raspuns la asa ceva si ti am dat instagramul meu, dar vad ca te bate tehnologia. Asa ca te las in pace. Pa
Ah ce dramatic
Multumesc. Acum te poti duce sa plangi intr-o perna.
Ești mai prost decât ea
Pe tine nu te intrece nimeni
A fost mai mult sa amplific in cazul lui. De unde stie ăla că nu arăți rău, i-ai trimis poze de la mare?
Pai a fost destept si a stiut cum sa ma caute.
Mi-a trimis mesaj sa mă înjure de toate cele. Spala-te cu el pe cap, cine se aseamănă se adună
)) Ei pe naiba. Si mie mi-a trimis msj privat. Crede ca sunt fake.
Pentru ca barbatii mai au si muschii pe picioare care sunt proeminenti si dezvoltati de aceea
anonim_4396 întreabă: