Le place sa manince, iar mincarea in exces se face grasime.Nu este vorba doara de femei,este valabila la orice animal,om etc.
Unor femei nu le pasa cum arata,asa ca placerea dea minca e mai mare decat felul cum arata,asa ca isi fac fetele placerile Barbatii la fel,nu te gindii ca barbatii arata toti trasi prin inele,majoritatea arata trasi prin inelele butoiului de ce se intampla asa? Cum am spus placerile astea dea bea,dea minca is mai puternice,nu te poti abtine, nu te controlezi, oamenii nu prea au simtul masurii, instincte de astea de fomisti, sa bagi in tine cand ai cit de mult poti, astea is instincte de pe vremuri demult apuse.
Tu de ce te-ai ingrasat 20 kg peste greutatea normala si continui sa te ingrasi, in loc sa le dai jos?
De ce?
Esti lupul moralist, sau incapabil sa te vezi intai pe tine?
Dar tu de ce te-ai ingrasat si ai ramas asa, chiar ai continuat sa te ingrasi?
Te rog explica-ne!
"în 18 Martie | Rolly20 a întrebat:
M-am îngrășat 20 de kg. Am acum 91 de kg, la 1.78 înălțime. Am 20 de ani. Am făcut burta mai mare ca anul trecut..."
N-au ambitie, continua sa manance de sparg frigiderele, nu fac miscare, duc o viata sedentara, au o afectiune emotionala sau mentala care le fac sa manance prea mult fara sa constientizeze asta sau pur si simplu sunt prea lenese. Cam astea sunt motivele reale, foarte rar ai probleme de sanatate incat sa te ingrasi din cauza glandei tiroidei sau alte probleme, ingrasatul tine aproape exclusiv de stilul tau de viata, alimentatie + lipsa sportului.
Judecând după întrebările tale, tu ești un pic obsedat de grăsime. Nu mi-e clar dacă ți se pare atrăgătoare sau respingătoare, dar cu siguranță ești obsedat de ea.
Caută ajutor psihiatric.
Un alt motiv ar putea fi si din cauza unor afectiuni, stres, surmenaj, alimentatie necorespunzatoare la program necorespunzator etc
Merg pe premiza : "Lasa ca merge asa si imi este bine" chiar daca se vaita ca sunt grase si mananca verzituri (se pacales pe ele si se mint singure sau pe altii).
Luci88 întreabă: