| Sawarekh a întrebat:

De ce femeile considera ca doar ele au dreptul sa se imbrace cum vor?

Am fost Sambata la o petrecere, am venit diferit imbracat, am venit cu un tricou care avea o textura mai mare, ceva sa ma diferentieze de restul.

Acolo, un grup de fete cu care am interactionat, au facut misto de mine, cum ca ma imbrac de la zara si ca sunt imbracat ca un gay.
Si nu par gay...ca idee, pentru ca sunt un tip solid.

Ele cand ies semi-dezbracate pe strada, cu pretextul ca le e cald, se simt foarte lezate daca un barbat se i-a de ele, legat de outfit-ul pe care il abordeaza.

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Asta nu tine de genul sexual si de nivelul de educatie care unde stai tu e cam praf, eu am fost in Germania acolo recunosti romani cel mai bine

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai trebuia sa te timti si tu lezat ca s-au luat de tine.

| mODIN a răspuns:

Jumatate din dulapul meu e de la Zara. Nu stiam ca asta ma face gay, sa-mi instalez oare Grindr? rolling on the floor

| StoicAnalysis a răspuns:

Eu le ziceam calm si putin amuzat, ca si eu le-am vazut hainele de pe ele undeva prin piata, dar nu ma apuc sa fac misto de asta. Fiecare se imbraca cum crede el ca e ok. Ideea e sa le ataci in asa fel incat sa nu pari tu cel afectat. Merge de fiecare data laughing)

| LisaJulie a răspuns:

Oamenii fac comentarii de genul mereu! Femeile cred ca moda este doar specialitatea lor când toată lumea poate sa fie expert în moda!

| 1onurSimion a răspuns:

Fiecare se îmbracă cu ce haine vrea cu corpul trupul lui.

| simplaexistenta a răspuns:

Si ele nu par lesbi cand se îmbracă de la ZARA?

| Cinic a răspuns (pentru simplaexistenta):

Pt o femeie nu este jignitor daca insinuezi ca este lesbi. Mai degraba se va amuza. Pt un barbat este jignitor daca il acuzi ca ar fi homo. La fel cum iti poti injura un prieten ca barbat si nu o sa se supere. Dar nu cred ca este deloc o idee buna sa iti injuri o prietena/amica.

| Sawarekh explică (pentru simplaexistenta):

Da, buna intrebare!

| Sawarekh explică (pentru Cinic):

Exact, multe tipe cu care am iesit, se considerau bisexuale.

| simplaexistenta a răspuns (pentru Cinic):

Mă mir

| Cinic a răspuns:

Cred ca este timpul sa iti schimbi anturajul. O femeie misto nu-o sa-i pese nici daca te imbraci de la sh. Cat despre femeile care se imbraca super indecent, motivele variaza. Unele o fac pentru a atrage cei mai top barbati, doar ca un barbat de top nu poate fii cumparat doar cu aspectul fizic. Ala care este top are si el pretentii. Desigur ca va face sex cu ele dar nu isi vor face relatie serioasa. Un alt motiv pentru care unele femei se imbraca indecent este efectul de turma. Pe ideea " ca asa este moda ". Femeile care se auto sexualizeaza pot fii comparate cu barbatii care isi etaleaza puterea. Iar puterea poate fii etalata de un barbat in mai multe forme. Prin violenta, aspect fizic impunator, bani si pozitie sociala.

| Sawarekh explică (pentru Cinic):

Interesant ce spui si are sens.
Din pacate, barbatii valideaza foarte rapid, si le apriceaza pe femeile de genul asta, eu as zice ca si barbatii sunt oarecum de vina, fiindca le acorda o atentie foarte mare, si destul de inutila.
Eu ma imbrac diferit, fiindca vreau sa ma diferentiez de restul castravetilor din clubul respectiv/party-ul, daca ma imbrac ca toti, in camasa clasica, clar nu am nici o sansa, avand in vedere ca intr-un club sunt 80% barbati.

| Cinic a răspuns (pentru Sawarekh):

Din pacate hainele nu te pot ajuta cu nimic. La fel cum ai spus si tu, in club sunteti 80% barbati. Chiar daca esti ok ca barbat trebuie sa realizezi ca tu concurezi cu barbati mult mai atractivi ca tine. In cluburi si pe datting apps doar aspectul fizic conteaza. In general fetele care vin acolo si sunt dispuse sa se combine cauta doar barbati frumosi. Daca erai frumos si te imbracai de la dragonul rosu iti garantez ca primeai doar complimente de la acele domnisoare. In cluburi personalitatea nu conteaza, doar aspectul fizic. Este un adevar trist dar este mai bine sa cunosti adecarul decat sa cheltui bani pe haine si alte chestii inutile.

| Cinic a răspuns (pentru Sawarekh):

Este vorba despre economie si biologie.
Ca o femeie sa te placa trebuie sa existe atractie sexuala si ca sa existe atractie sexuala tu trebuie sa fii frumos. Sa fii ok doar nu este suficient in hookup culture. Economia : acum fiecare fata are Instagram si pentru atentia ei concureaza sute de barbati. Chiar si pentru o femeie obeza cu 3 copii, tot se gasesc 4-5 insi care sa concureze pentru ea. Astfel barbatii concureaza si femeia doar alege. Cerere vs oferta. Eu nu am posibilitatea ca stau pe la mama naibii. Dar daca as fi in locul tau, m-as baga la voluntariat, biblioteci, ciclism chiar si biserica. Astfel iti poti creste sansele de a intalni o fata faina. Fata in fata si fara nici un interes de a combina ai mai multe sanse sa gasesti pe cineva. Eu zic sa renunti la cluburi si datting apps ca astea functioneaza aproape exclusiv doar pentru barbatii frumosi sau doar pentru barbatii ft bogati. Bafta!

| Isabella883 a răspuns:

Da? La petrecere? Stai sa le fi vazut pe astea de la Untold.

| BassSantana a răspuns:

Ori ai top de bărbați prind dulap?