| MadaAwwr a întrebat:

De ce femeile de 30 de ani nu se uită după puștani de 18 ani dar bărbații de 30 de ani se uită după puștoaice de 18 ani? Mereu am avut această dilemă.

17 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru că bărbați caută fertilitate, iar fertilitatea consta în fete tinere, cu cât fata e mai tânără cu atât este riscul mai mic de avort, femeile caută un mascul alfa maturizat care sa arate bine și să ofere siguranță pe viitor, fetele se maturizează mai repede fizic și mintal

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce sa facă o femei de 30 cu un puști?

| MadaAwwr explică (pentru suntserios):

Ce face și un bărbat de 30 cu o puștoaică

| suntserios a răspuns (pentru MadaAwwr):

Femeile nu cauta buci si tate

Dar de ce nu caută unul care sa i-o tragă bine? Unul de 18 e mai proaspăt și poate mai bine decât unul de vârstă ei.

Pai si banii?

O femeie de 30 e mai serioasa ca una de 18 cred eu, adică face bani pe cont propriu nu are nevoie de un bărbat.

Alea care sunt serioase umbla cu barbati de varsta lor

| wildthing a răspuns:

Pentru ca femeile vor bani, iar barbatii vor sex. Un pustan de 18 ani nu prea are bani, iar o femeie la 30 de ani nu va fi niciodata la fel de atragatoare ca la 18.winking

| MadaAwwr explică (pentru wildthing):

Și o femeie de 30 de ani de ce nu ar cauta sex cu un puștan de 18 ani? Pana la urma e mult mai proaspăt decât un bărbat de vârstă ei, știi ce zic

| Whitte a răspuns (pentru wildthing):

Ce zici? Femeia de 30 de ani e matura si versata. Stie cum sa arate bine si fara un kg de faina pe fata. Stie si cum sa-si poarte corpul fara sa fie total goala. Ara mai mult farmec decat una de 18 ani care e doar carne si atat. A bine, daca si cel care le priveste pe ambele are tot 18 ani, evident ca el vrea carnea, ca nu stie ce sa faca cu femeia.

| wildthing a răspuns (pentru MadaAwwr):

Pentru ca nu asta e important pentru ea, ci banul...pardon, "stabilitatea si siguranta".winking

| wildthing a răspuns (pentru Whitte):

Nu are nici o valoare maturitatea si versatilitatea celei de 30, in fata frumusetii "proaspete" a celei de 18.
Si nu, barbatii nu se uita (asa cum cred femeile) la cele cu 1 kg de faina pe fata, pe jumatate goale, tatuate si cu buzele injectate. Specimenele de acest fel sunt egale cu zero. Frumusetea naturala data doar de tinerete e ceea ce atrage si nimic nu poate invinge asta. Presupusa atractie adusa de maturitate, versatilitate si farmecul unei anumite varste, e doar o inventie a femeilor carora le-a cam trecut vremea, dar nu sunt capabile sa accepte realitatea.

| Whitte a răspuns (pentru wildthing):

Te rog eu reciteste-ti raspunsul. Vei vedea ce frumos te contrazici. Doar intr-un raspuns, nu cu altele.

| Whitte a răspuns:

Stai sa vezi libidinosi de 80 de ani care se uita dupa fete de 18 ani. S-ar uita ei si la mai putini ani, dar se tem de lege.

| MadaAwwr explică (pentru Whitte):

Da știu dar babele de 80 nu se uita după tineri, asta e dilema.

| 1234ANDREEA23456 a răspuns:

Femeile de 30 de ani caută, de obicei, stabilitate și maturitate emoțională, pe care puștii de 18-20 de ani, adesea, nu le au încă. În schimb, bărbații de 30 de ani sunt adesea atrași de tinerețea femeilor mai tinere, lucru influențat de așteptări sociale și, parțial, de preferințe biologice legate de fertilitate. În plus, femeile sunt adesea încurajate cultural să caute parteneri maturi și stabili.