Nu devin barbati si vor sa fie superioare sau vor drepturi egale, femeia este un lucru complicat greu de inteles
Este o 'moda' neinteleasa de cei normali. Este o arta si asta... una demna de aprecieri sunate din goarne.
Pentru ca sunt foarte multi barbati ce asteapta sa fie intretinuti, ce asteapta ei atentie si afectiune in exces iar femeia nu mai are loc sa ceara un compliment si o mangaiere de la vaitatu si mieunatu unora
Https://youtu.be/3gmJROB2Wzw
Deoarece barbatii devin niste Târfe masculine.
Nu asta se doreste de mult timp?
Daca barbatii se pot comporta ca femeile si femeile se pot comporta ca barbatii, atunci inseamna ca s-a atins egalitatea intre sexe.
Din punctul meu de vedere nu este nimic gresit in asta.
Nu există așa ceva! Doar transsexualii cred că "devin bărbați " sau " devin femei", dar în realitate nici ei nu își schimbă sexul, asta e cea mai mare aberație! Deci în realitate nicio femeie nu devine bărbat și niciun bărbat nu devine femeie, nu există așa ceva, punct.
Pentru că fetele sunt mai mature ear bărbați sunt mai moi chiar dacă se cred ei cine stie ce
Din cauza asta suntem asa, deoarece sunt multi ca tine care le pun pe piedestal.
Defineste piedestal?!
ℓDℓ întreabă:
anonim_4396 întreabă: