In primul rand, femeile '' frumoase'' sunt subiective si cauta ceva mai special decat normal, nu abureala nu bani nu atitudine de doi bani sau un corp bine lucrat, femeile frumoase merg pe linia ''special'' sau ceva ce nu poate avea orice femeie, iar treaba cu materialismul....va rog frumos, asa spune si vulpea cand nu ajunge la struguri, ca sunt acrii.baiatul sa exprimat clar, de ce femeile frumoase sunt singure? pentru ca oricum situatia materiala si-o fac cand vor cum vor pentru ca au ce.
În general nu sunt sigure așa că întrebarea este pusă sa aiurea, sau
pe baza unei experiențe singulare de viață, care a fost apoi generalizată la toate femeile.
De ce? Din 2 motive.
1-au pretentii prea mari, exagerate as putea sa zic.
2-is mai sarace cu duhu si parf la pat .
Deci natura nu-ti da de toate,adica si frumos si bun la toate da la fiecare cate un pic,sau poate ca nu natura,poate noi am facut sa fie asa, natura mai degraba cauta sa dea unui exemplar cat mai multe calitati posibile, asta prin selectie, dar la noi cum selectia e cam pe nicaeri se intampla chestia asta, se impart caliatile cu defecte
Bine ca mai sunt si exeptii, dar in general vorbind cam asa stau lucrurile.Zic asta si din experienta si din ceva observatii.
Plato este un spammer care poluează TPU, dar ce s-ar face comunitatea fără el, am crede că am ajuns deja în RAY.
Ma gandesc ca fetele frumoase si-au descoperit frumusetea, si astfel au devenit pretentioase. Lucru normal dealtfel.
Poate ca la capatul pamantului isi vor gasi printul; dar astfel de oameni sunt pretentiosi, si o casatorie sau o relatie intre acestia nu va rezista. Gelozia este lipita de amandoi, oriunde se vor duce. Cu greu isi vor gasi un partener pe masura.
Greu este sa fii si frumos!
Frumusetea implica cheltuieli generoase, ceea ce nu prea este usor pentru oamenii de rand.
In primul rând frumusetea nu existã. Existã draguta, existã buna. In schimb frumusetea este extrem de rar intalnitã, frumusetea e naturala si nu necesita Machiaje si aranjare sa arate bine. Aia e o masca, e o vrajeala pentru a atrage masculi prosti.
Pai in general, sunt constiente ca sunt "frumoase" si probabil aleg asta, o femeie frumoasa isi cauta relatie când stie ca scade din punct de vedere al normelor societatii ale frumusetii.
Nu când sunt in TOP. De aia in general femeia când incepe sa Devina urâta isi I-a Sot. Nu toate Dar multe.