| Superior a întrebat:

De ce femeile judeca pasionatii de patru roti?
Nu stiu daca e o regula, dar cunosc cazuri...

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Pentru ca majoritatea pasionatilor acorda mai multa atentie celor patru roti decat celor doua picioare ale femeilor. Logic, nu crezi?

| Drimmero a răspuns:

Sunt oameni si oameni, cazuri si cazuri, cel mai mult ma amuza femeile care se iau de fotbal ' sunt 22 de oameni care fug dupa o minge' nici cap in cap sa le dai nu vor intelege nimic.

Nu poti generaliza totusi,, daca una e mai batuta in cap, nu inseamna ca toate sunt. Ele vor toata atentia din lume, daca vad barbatul angrenat mai mult pe propria pasiune decat pe ele, li se sparge jugulara de nervi.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Ele vor toata atentia din lume, daca vad barbatul angrenat mai mult pe propria pasiune decat pe ele, li se sparge jugulara de nervi.

like

| OldSoul a răspuns:

Pentru ca femeile nu suporta concurentalaughing
Nici intre femei, nici intre altceva.
De asta exista mereu rivalitatea aia sotie/soacra.
Femeile nu suporta sa existe ceva mai important ca ele, sau cel putin, ceva care sa beneficieze de atentie in detrimentul lor.

Cum sa accepte o femeie sa dai 100 de euro sa vopsesti o aripa cand i-ai putea cumpara ei o poseta noua?laughing

Bine, asta e valabil in special la femeile alea mai narcisiste, sunt si fete ok care inteleg aceasta pasiune.

| Superior explică (pentru OldSoul):

"Cum sa accepte o femeie sa dai 100 de euro sa vopsesti o aripa cand i-ai putea cumpara ei o poseta noua?"
Mai bine fara femeie...

| OldSoul a răspuns (pentru Superior):

Asa am zis și eu, de asta mașina mea arata din ce în ce mai bine laughing

| PersonajFictiv a răspuns:

Sunt tot felul de cazuri pana la urma,oamenii judeca orice,trebuie doar sa dai de aia potriviti.
In ce fel ii judeca,ce zic mai exact de ei?
Sunt femei care adora masinile( sa ai tu o masina buna,vezi cate tipe poti sa agati,faci sex in fiecare zi cu o tipa diferita, sunt din astea mai multe decat alea care nu sunt materialiste) sau le adora in alt fel (pur si simplu le face placere sa le conduca, masini sau motorete - au o pasiune pentru viteza).

Ca sa raspund si la intrebare mai direct, judeca pentru ca nu inteleg ca masinile sunt pasiunea unora, ele nu inteleg ce anume iti place pentru ca perceptia lor fata de masini difera de a ta.
Pur si simplu ele nu inteleg ca fiecare are placerile lui.

| FaraNumePls a răspuns:

La mine e invers lol
Acum depinde de persoane laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ce spui tu aici, e un caz izolat.
Si l-ai generalizat. Ai vreo prietena care are o problema cu oamenii pasionati de masini, si ai zis, de ce FEMEILE JUDECA pasionatii de 4 roti? care femei? Ca eu am prieteni pasionati de masini, casatoriti cu neveste, copii, si nu judeca nimeni pasiunile altora.
De ce ar judeca o femeie, "un pasionat de 4 roti"? ca asa ai scris.

| Superior explică (pentru anonim_4396):

Am un prieten pe care iubita il distrugea ca de ce merge cu masina, ca consuma, ca de ce da bani sa o vopseasca ca doar e o masina, etc.
Nu e un caz izolat, unde sunt eu 8 tipe fie intalnite personale sau nu, sunt asa.

| GrecuMariaaa a răspuns:

Femeilor nu le place sa fie lasate pe planul 2. Daca simte ca barbatul tine sau investeste mai mult in masina decat in ea si relatie, se supara. Logic!