Cui drăcu i se pare normal să vadă oameni în lesa pe strada... Bănuiesc că ai inventat. Și ce treabă are homofobia ta în toată povestea?
La puscarie cu parazitii astia de tate si cu altii ca el, sper sa se faca dreptate pentru femeile abuzate de ratatii aia si nu doar de ei, ci abuzate in general desi va fi greu dar eu unul am inca sperante intr-o umanitate in lumea asta spurcata de puterea banului.
Vrei sa atragi misogini ce se contrazic cu oameni normali.Sau homofobii ce sa se contrazică cu oameni ce nu au o problema cu homosexuali.
Nu e prima oara când faci asta si e aiurea sa îți ocupi timpul doar prin a-ti exterioriza frustrările ce sincer deja sunt la nivel de probleme.
Nici un om normal nu e și nu va fi de acord ca barbatii și femeile sa fie duși în lese, sa fie violați, răpiți, bătuți, batjocoriti.Nici un sex fie el masculin sau feminin nu trebuie sa treacă prin asa ceva.
Pai femeile nu sunt de acord cu Tate pentru ca e un misogin penibil care crede ca femeia trebuie sa fie sluga barbatului cand el de fapt face bani pe spinarea femeilor.
Nu toate femeile le place sa vada barbati in lesa si gay.Si nici mie nu mi-ar placea sa vad asa ceva.
Păi dacă ceea ce Tate a făcut e real, e un psihopat, un sociopat, un criminal.
Ca să răspund strict pe întrebare, ar fi probabil că femeile își țin partea, cum ar fi să plângă mai mult la auzul că un bărbățel o fost violat, decât la o poveste cu o femeie, e treaba de empatie aici.
Însă generalizezi și dumneata aici cum și noi o facem cu bărbații, că-s pe colo și pe dincolo. Adică eu chiar n-am auzit femei care să spună că vor să vadă bărbați în lesă, iar dacă tu ai auzit, clar ai întâlnit un Tate în versiune feminină. Altă psicho dar nu ne băga pe toate în asta, ok?
La capitolul gay, de ce ar fi ceva rău, că femeile susțin bărbățeii gay? De fapt lumea ar trebui să susțină toate speciile, rasele, națiile și tot așa eu zic că e ok. Iar dacă sunt din astea de își doresc ele să vadă bărbăței gay, clar alea o fac pentru fantezie, de fapt ele nu-și doresc bărbăței gay, ea îi dorește pe doi sau mai mulți doar pentru ea. Așa că, nu văd care-i problema?
Pui genul ăsta de întrebări ca să intrigi lumea, îți place când lumea se ceartă din cauza întrebărilor tale, așai?