| Aian234 a întrebat:

De ce femeilor le plac barbatii periculosi?
Iubita mea de 22 de ani m-a parasit pentru unul de 35. Eram impreuna de numai 4 luni, deci nu sufar neaparat dupa ea, dar am intrebat-o de ce. A zis ca s-a saturat de baieti si vrea barbat adevarat. Tipul asta e rus sau ucrainean, asa ceva. L-am vazut cu ea o data. Au fost impreuna la ceva eveniment oficial si multi erau in uniforme acolo. Mi-a zis cineva ca probabil au treaba cu armata. Ma rog, nu stiu detalii. Pare putin exagerat, dar tipul arata periculos. Adica nu e genul musculos cu tatuaje si chelie, dar tot arata agresiv. Inalt, imbracat tot in negru, cu bocanci, brunet, par super aranjat si o tinea de talie cand i-am vazut. Dar foarte posesiv. Parea incomoda cu el. Am intrebat-o ce intelege prin barbat adevarat si a zis ca eu n-as intelege si niciun baiat din tara asta nu ar intelege. Deci, va intreb pe voi. Ce facem noi, barbatii (baietii) din tara asta, vorba ei, gresit? Ce are unul ca el?

6 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Pur si simplu este vorba despre gusturi. Asta si-a dorit, asta a ales.

| Mosotti a răspuns:

Le plac baietii rai pentru ca asa au fost programate genetic, ca aia erau buni pentru supravietuire in trecutul indepartat, aia puteau apara femeia, copilul, teritoriu si mancarea.
Asa ca au fost adaptate sa fie atrase de astia.

Si cum noi nu am evoluat deloc pe axa asta, regulile atractiei sunt alea de de mult.

| Nirvanaaa a răspuns:

Depinde de ce ii place ei. Nu ai făcut nimic greșit. Dar așa vede ea genul de bărbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

" Tipul asta e rus sau ucrainean, asa ceva."
Deja tremur.
" Inalt, imbracat tot in negru, cu bocanci, brunet, par super aranjat"
Da, clar ca e periculos. Daca poarta si bocanci… eu n-as rezista, in locul ei. Pana acum am fost numai cu tipi in slapi.

| wildthing a răspuns:

Nu ai gresit cu nimic. Asa sunt ele, defecte. De ce spun defecte? Pentru ca acelasi barbat pe care ea l-a ales pentru ca e "badass", la un moment dat isi va arata "badasseria" si fata de ea...si-i va sparge mecla. Atunci, aceeasi femeie dornica de barbati duri, incepe sa se vaite "nevinovata":
"Dar vai, animalul, bestia, ma bate!"
In acele momente, desi educat, galant, non-violent, orice barbat care a fost parasit de o astfel de femeie, tot simte acolo undeva la sufletel o samanta de satisfactie, gen:
"Ia-o pe-asta! Ai vrut un dur, acum indura! Nu mi-e mila de tine!"winking

| Sofer a răspuns:

Dai pace. Nu era persoana potrivita pentru tine.