| BRG a întrebat:

De ce femeilor li se umflă picioarele cînd stau în pantofi cu toc, și ce simt ele cînd a-u picioarele umflate? Vă mulțumesc pentru răspuns

Răspuns Câştigător
| gigiro a răspuns:

E a doua oara cand intrebi, probabil nu ti s-a raspuns cum te-ai fi asteptat.Ai vreo prietena careia i se umfla picioarele? Si ca sa nu fiu malitioasa, iti spun asa; picioarele se umfla din cauza circulatiei proaste si din cauza neadecvarii marimii tocului la greutatea si configuratia corpului. Purtarea tocurilor foarte inalte, duce la modificari ale oaselor si coloanei vertebrale.De cele mai multe ori, la batranete, se modifica forma oaselor picioarelor, producand mari neplaceri. Asadar, tocuri inalte numai la ocazii, in rest, daca vor sa fie elegante, domnisoarele trebuie sa poarte un toc de 3-4 cm. Sa nu uite ca nu vor fi tinere vesnic si sa se ingrijeasca de pe acum la viitor. Nu cred ca isi doresc ca la 30-40 de ani sa aiba varice sau alte boli de circulatia picioarelor. Lamurit, cat de cat?

5 răspunsuri:
| asdgfhresry a răspuns:

Deoarece este foarte greu sa umblii in asa ceva. Ai incercat vreodata? Este un chin. Voi barbatilor cred ca ati tsipa de durere. Bineinteles ca alte fete/femei sunt obisnuite cu tocuri de-alea si nu li se mai umfla nimic. Dar, este increedibil de greu sa mergi pe niste betse, numai pentru frumusetse, sa pari mai "cool". Eu cel putin nu port tocuri-cuie.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Tu ai o problema cu pantofii cu toc si cu picioarele femeilor. Fetişism cumva?

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ssubscriu ardnaxur1961. Probleme cu tocurile? Da si mie un stupid pleeeeaaaase! N-o sa mai fiu om 3 zile! Esti sigur ca ti-ai gasit cea mai buna metoda de a te impaca cu viata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la psihiatrie ca acolo e locul tau