| Justmeandmysmile a întrebat:

De ce fetele cuminti, au atractia asta imposibila fata de baietii aceia cu aspect de baiat rau, care e relaxat, de gasca dupa care "moare fetele", dar care oricum nu s-ar uita la tine?(in majoritatea cazurilor)(pff...sunt si eu in situatia asta)Fundita!

Răspuns Câştigător
| VeronicaLL a răspuns:

Parerea mea este ca atitudinea lui de,, relaxat" cum spui tu, te face sa il doresti si evident sa il doreasca si celelalte fete. Nimeni nu-si doreste langa el o persoana complexata ci una puternica, poate putin dura care are incredere in forta sa. Nu-ti subestima calitatile, nu uita ca sub un aspect foarte dur se poate ascunde o fiinta foarte sensibila si invers...

5 răspunsuri:
| UbexFlo a răspuns:

Pentru ca fetele cuminti vor baieti "puternici si jmecheri"care sa le apere.happy

| oanecorleone a răspuns:

Parerea mea este ca voi va uitai la acesti baietii deoarece sunt cea ce voi nu veti fii niciodata adica fete rele.

| Minnie a răspuns:

Ti-ai raspuns singua. Pentru ca, contrastele se atrag. Fete cuminti-baietii cu aspect de baiat rau? Ti-ai dat singura raspunsul. Probabil vor ceva ce nu sunt ele. Sunt cuminti si simt nevoia sa fie langa cineva "rau", in contrast cu ele, sa se simta si ele "rele", pentru ca sunt cuminti in general si poate vor sa "evadeze" din cand in cand si atunci o pot face prin prisma celui langa care sunt.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Doar cocalarisme...

| 4fast5 a răspuns:

Pai exista un motiv cum ar fi ele au nevoie de astfel de baiat care cucereste fara sa vrea ca sa arati ca iubesti o fata nu trebuie sa ii atragi atentiaim mod special te porti normal oricum chiar daca acei baieti par total dezinteresati de persoana ta asta te face sa fii mult mai atenta la el.(asta e un mod vechi de a cuceri o fata)chiar daca uni nu cred in asta