anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce fetele injura spunand : sa`mi bag... daca ele nu au asa ceva?

14 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cum adica, n-au? Ce? Vrei sa spui ca eu n-am picioare?

| psiholoaga a răspuns:

Explicatia psihologica sau aia cu "teribilism si incultura"? Femeile s-au masculinizat foarte mult: sunt mult mai competitive, mai agresive, mai dominatoare. Si, desi e un lucru minunat sa vezi o femeie valorizandu-si potentialul, fiind sigura pe ea, independenta financiar, moral, social, sa ne amintim ca suntem totusi femei si ca avem un specific senzual si subtil care nu sta in injuraturi ca pe maidan si bagat/scos toata ziua, dar nici in stat in fata oglinzii ore intregi pe zi.

cami
| cami a răspuns:

De "jmechere". O fata coolbatting eyelashes nici macar "fata" nu spune, dar barim "fa" phbbbbt

| SweetCandy a răspuns:

Sincer ar trebui sa te intereseze lucruri mai interesante! din lipsa de educatie, din prostie...etcbig grin ca sa fie in radul lumiistraight face

| Ana a răspuns:

Dar sa stii ca pot sa fac rost laughing

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Copiaza pe baietii oare daca zic sa imi bag de genu probabil ca zic ele k par mai interesante

| www a răspuns:

Dar de ce e un comportament vulgar DOAR pentru fete? Vad ca toata lumea a spus ca e un comportament vulgar pentru o FATA, din asta se intelge ca pentru un baiat nu e. De ce doar fetele sunt vulgare cand injura? Un baiat care injura nu e cu nimic diferit de o fata care injura.
Si nu toti oameni care injura sunt automat needucati, prosti, etc.
De exemplu cunosc o tipa, foarte desteapta, care injura mult. Asta nu o face mai proasta sau nu stiu cum. Un limbaj mai vulgar nu e neaparat gresit, e doar mai expresiv. Cel putin asa vad eu lucrurile.

| faranume a răspuns:

laughing)) e copiataoh go on

poate can-au **** dar na ...nu mai merge injuratura daca nu zic ce sa-si bagelaughing

| MADALINAAAA a răspuns:

Proasta educatie.imita si ele ce vad in jurul lor, crezand ca altfel vor primi mai multa atentie din partea celor din jur, vor parea mai dure, mai interesante...pe cand. fac o proasta impresie in jurul lor. dar daca lor le place asalaughinge un comportament f vulgar pentru o fata...cand ea trebuie sa fie cat mai stilata, cat mai rafinata, cu gesturi fine etc...in fineoh go on

| alessyca a răspuns:

E urat sa auzi o fata injurand... dar sincer cine nu a injurat macar o data in viata luilaughing? adica...parerea mea ca decat sa te apuci la scandal si la cearta mai bine te duci intr-un colt unde esti singura si incepi sa te descarcilaughing)injurand... de ce folosesc fetele injuratura? au copiat'o de la baieti sau li se pare ca suna bine ceva de genu'laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De taranci laughing eu am o boala pe fetele care vorbesc cu "fa". cand le aud...hai fa incoa` .hai fa zi si tu.laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce? De proasta crestere happy Vezi cate o fatuca draguta, bine si modern imbracata si chiar o admiri... Apoi, deschide gurita si ies prumbeii... Imi cade cerul in cap!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetele injura pentru ca simt nevoia sa se descarce si daca nu injura pe cineva se enerveaza mai tare.Crede-ma ca stiu ce zicpentru ca sunt fata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fetele injura pentru ca simt nevoia sa se descarce pe cineva sau chiar pe acea persoana, si pentru ca au copiat prostul obicei de la baietii vara maniere, crede-ma ca stiu ce zic pentru ca sunt fata.

Întrebări similare