Fetele nu se prea uita cu adevarat in oglinda ca sa se vada.De aceea toate il viseaza pe Fat-Frumos.Treptat le vine mintea la cap si incep sa caute in baieti calitati autentice.
Pentru ca unele sunt superficiale nu vad barna din ochii lor ci paiul din ochii celorlalti...
Pentru ca nu au suficienta maturitate, prefera un handicapat psihic unuia motor. Nu ai observat, ca daca le intrebi :' ce ti-a placut la X ', raspund ca avea niste ochi albastri... si uita sa spuna ca era betiv, agresiv vulgar, instabil, etc.
Cele cu handicap fizic s-ar putea uita. Pentru fiecare exista o pereche.
Pentru ca asa suntem invatari noi oamenii, nu doar fetele, sa judecam prin prisma ambalajului, exact ca niste copii "prosti" care sunt mai ipresionati de felul cum este ambalat cadoul, decat de continutul in sine, daca arata bine la exterior, cu siguranta se afla ceva bun inauntru GRESIT. Dar vestea buna este ca asa cum exista copii pe care nu ii poti pacali cu o cutie frumos invelita, mai intai verificand ce este, iar abia apoi, daca a gasit ceva bun multumeste, ASA MAI EXISTA SU PERSOANE CARE PRIVESC DINCOLO DE TRUP, IN SUFLETUL PERSOANEI, DAND O SANSA TUTUROR!
Eu am un coleg care efectiv nu are un ochi, nu are nici proteza si nici nu poarta ochelarii pentru a camufla"handicapul". Fetele sunt moarte dupa el, e destept si consecvent.Depinde de handicapul mental si educatia de acasa.Ne putem educa daca vrem, dar numai daca vrem.Eu cred ca nu exista oameni care sa nu aiba un handicap, fiecare dintre noi are lipsuri, ca unele se vad si altele nu, asta e alta chestiune.Eu am o cicatrice imensa pe abdomen, cred ca are jumatate de metru, m-am nascut cu o hernie diafragmatica si a trebuit sa fiu operata la 3 zile dupa nastere, pe vremea aceea scapa doar un copil din 10 mii. M-au ciopartit destul de urat, pentru ca nu existau medici cu experienta(anul 1972), pentru o fata este destul de stresant, mai ales cand mergeam la plaja, oamenii se uitau ca dupa lup.La 16 ani trebuia sa fac o operatie de reconstructie(plastica)dar mama nu a vrut. Acum am 37 de ani, imi place de mine asa cum sunt, si n-as face nici o operatie pentru a "repara" cicatricea.Sa stii ca sunt alte lucruri mai grave pe pamantul asta, sa ai un handicap este minimul care se poate intampla.Acum 3 luni am facut o mamografie si imi doream sa nu am un picior, sa nu am o mana si sa fiu cea mai stupida femeie din lume, dar numai sa nu am cancer! Trebuie sa iti revizuiesti gandirea, sa gandesti pozitiv si sa nu te lasi invins de mentalitati josnice.
Sunt si eu o fata cu dizabilitati.Doresc sa coredpondam.Lasa-mi adresa ta de mess.Am 20 de ani
Un tip foarte sociabil, licentiat, 26 de ani, credincios, deschis la nou, glumet, sensibil, fara viciile cotidiene, independent.Prefer o fata simpla, atenta si calduroasa, care nu poate rani.Ma intereseaza caracterul si omenia mai mult decat dizabilitatea.Am avut afectiuni ORL.Acum sunt sanatos.
Fata de 20 de ani sa-mi lase nr de telefon
Sunt un barbat cu handucp locomotor gradu unu stau an scaun cu rotile. Fetele cauta bani distractie masini nu suflete curate, cred ca sunt persoane cu handicap care au suflete ce cei sanatosi nu au.Artrebui sa caute frumuseti interioare nu exterioare care sunt trecatoare precum florile se vestejesc.Sa nu uitam ca noi suntem de mici cu handicap(dar cand esti mare si apare handicapul te anebuneste si atuncea ne pare rau ca nuiam bagat an seama pe ceilanti.Cu respect pentru ce indiferenti fata de persoanele cu diziabilitate dar sa nu uite ca acolo sus este cineva care ne vegheaza pe toti si ne judeca.Cu respect''MOSU''.
Simplu: Pentru că orice handicap e o problemă în plus. Iar fetele deştepte nu vor să-şi complice traiul. Rămâneţi pe dreapta. Trec cei cu prioritate!
Aici nu cred ca ar trebui sa ne intrebam de ce fetele nu se uita la cei cu handicap... ci putem include si baietii. Pana la 20 de ani nu am putut umbla, iar cel mai greu in tot acest timp a fost perioada adolescentei cand toata lumea avea prieten numai eu nu. Din pacate oamenii nu stiu sa priveasca dincolo de aparente, si doar care trece prin asa ceva stie sa aprecieze cu adevarat persoana de langa el. In tarile mai dezvoltate oamenii nu au aceste conceptii, iar cei cu handicap sunt integrati cu succes in societate. Din pacate la noi atat sistemul cat si mentalitatile noaste sunt inca la nivelul de jos. Pentru tinerii cu handicap care vor sa comunice cu cineva, puteti sa imi lasi un mesaj. Daca noi intre noi nu ne intelegem, atunci cine sa ne intelega? Sanatate la toata lumea
Vreau sa bunosc o fata sunt persoana cu dezabilitatimrrg picioare id meu claudiualberto 23 de ani brunet vb pe mess mai multe
Poate ca le e rusine, nu stiu rasp ca si eu ma intreb....eu am un handicap si ma intreb si eu
Depinde de fete nu e un rasp la aceasta intrebare cred eu desi ma confrunt si eu cu problema asta ca am si eu un handicap...
Bună sunt si eu o persoană cu dizabilitati cu tratrapareza spastica treaptă dar pot sa merg si să vorbesc si caut si eu tot o fată cu handicap
Bună sunt si eu o persoană cu dizabilitati cu tratrapareza spastica treaptă dar pot sa merg si să vorbesc si caut si eu tot o fată cu handicap eu am cam 29 de ani
Si eu am un handicap de gradul unu numai ca problema mea e la maini da ma descurc la absolut orice, sa stiti ca majoritatea fetelor se uita la cel mai a bani daca ai bani nu le mai intereseaza ca ai handicap si nu le deranjeaza daca nu ai poti sa stai linistit ca nu te baga nici una in seama asta o stiu eu am patit-o pe pielea mea cat m-am aratat ca am bani am avut fete cand nu adio daca e vreo fata cu handicap si vrea sa vorbim va rog dati add la yonuttzz_vl.
Buna ma numesc ciprian am 24 de ani am un handicap si vriau sa borbesc cu fata de 20 de ani adrsa mea de mess este ciprian_1986_18 te pup si te astept frumoasa mea pe mess.
Ele se uita doar dupa ce ramin dezamagite de cei fara handicap si ramin in depresii profunde atunci incep sa realizeze unele lucruri si isi dau seama ca dragostea mai inseamna si altceva, dar asa fara sa guste un pic din paharul vietii nu se vor uita
Fi tare! Poate doar suntem, doar, decrețeii : scâpați: din eprubetâ.
De pide de persoana cat de karesmatica este in ciuda dizabilitati respective, dra trebuie sa fi placut sa stii ce doresti si placut fetelor care este in calea ta
Si eu sunt persoana cu handicap locomotor dar nu grav sunt fata si sa stii ca fetele din ziua de azi care sunt perfect sanatoase nu stiu ce inseamna suferinta nu ne pot intelege pe persoanele care avem o problema de sanatate si ne doare foarte tare acest lucru dar trebuie sa avem curaj si sa le demonstram la acei oameni care sunt perfect sanatosi ca si noi avem dreptul sa traim printre ei ca si noi suntem oameni ca si ei si nu trebuie sa ne pierdem nici o data speranta ca va fi bine. O spun din proprie experienta si in cazul meu multi cred ca daca ai un handicap locomotor esti si nebun dar nu e asa si trebuie tratati cu indiferenta nu trebuie sa ne afecteze ce se spune despre noi stiu ca e extrem de greu dar trebuie sa avem curaj sa mergem mai departe.Si eu ma intrebare la randul meu de ce baieti perfect sanatosi nu se pot uita la o fata care are un handicap locomotor?
Buna si eu am la fel ca tine as vrea sa te cunosc o mica dezabilitate ib meu claudiualberto
Rebeeca17 întreabă: