| andrei412patulea a întrebat:

De ce fetele sunt asa ofensate cand sunt atinse? Adica am vazut ca majoritate daca sunt atinse prea mult timp pe umar de exemplu se retrag. DE CE?)))) Adica eu nu as avea o problema sa fiu luata in brate de cate ori ar vrea un prieten spre exemplu. Sau de exemplu eu imi las cel mai bun prieten al meu (e baiat) sa ma pupe sau sa imi puna mana pe picior, chiar nu am o problema.Deci,in special pentru fete, de ce nu sunteti ok cu atingerile, sa zic asa))? Chiar e asa important spatiul personal?

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai daca pe tine nu te deranjeaza asta... nu inseamna ca pe alte persoane nu le deranjeaza. Alte persoane (fete) put si simplu nu suporta asta, altele poate au prieten si nu vor sa puna altcineva mana pe ele, chiar daca nu este cazul de mai mult. Altele lasa prietenii sa faca asta, dar nu oricine. Pur si simplu exista cazuri si cazuri. Asta este cazul tau, alte cazuri sunt diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde... Una e o îmbrățișare și alta e să îți pună cineva mâna pe fund se exemplu. Mi s-a întâmplat și m-a deranjat foarte tare... straight face

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai un funduletz obraznic unii nu se pot abține, nu ei sunt de vina că ai un fund irezistibil

I just joke happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi probabil, nu probabil mai mult ca sigur pe atingi într-un mod ciudat.
Trebuie sa fi chiar idiot sa invadezi spațiul personal unei persoane, fie ca e tip sau tipa.
Fetele nu vor sa fie atinse, vor sa dai cu ele de pereți sau sa le bagi mana in gât, dar când se simt destul de confortabile langa tine. și nu trebuie sa faci mai nimic, decât să citești limbajul non verbal al persoanei.

| MPersephone a răspuns:

Mie nu imi place sa fiu atinsa fara permisiunea mea sub nici o forma, mai ales de catre baieti. Da, e important spatiul meu personal.
Cand vine vorba de partener sau prieteni, nu ma prea deranjeaza. Dar cunoscutii sau alte persoane nu au dreptul sa ma atinga.