Sti ce nu inteleg uni? Ca a fi timid, cuminte si retras nu inseamna si a nu te ingriji, a te imbraca fara gust, a fi prost.
Foarte multi ce nu fac lucurile enumerate mai in sus se scuza ca ei sunt cuminti da nu are nici o legatura. Uite eu sunt genul ce vreau ca partenerul meu sa nu fie placut de 500 de mi de femei, sau se dea in figuri, sau fie smecherul cartierului. Vreau sa fie acel baiat cuminte, muncitor ce isi vede de ale lui dar care pune pret pe el.Mai citeste si el ceva, se imbraca cu gust chiar si ieftin ca nu toti suntem miliardari, se ingrijeste.Ca daca nu esti nici bagaret nici nu pui pret pe tine nu iti gasesti pe nimeni.
Mai sunt si fete cuminti si linistite ce cauta baieti la locul lor dar totusi...
Well...birds of a feather flock together. Nu ar trebui sã-ţi pese prea mult, e bine cã le poţi identifica. Din ce spui reiese cã pânã şi bãieţii timizi preferã fetele...rele, şi se plâng când nu sunt aleşi. Ask yourself why.
Oamenii sunt egoişti, cautã înainte de toate binele personal şi apoi binele celorlalţi. Cautã sã-şi satisfacã propriile nevoi, unii stau pe lângã o persoanã doar pentru cum aratã, cum se îmbracã; alţii pentru atenţie, complimente; sunt persoane care cautã o legãturã profundã pentru cã asta i-ar satisface, şi mai sunt şi cei care nu ştiu ce vor...în categoria asta intrã majoritatea adolescenţilor. Pentru o adolescentã bãiatul care se uitã mereu la ea, dar nu spune niciodatã nimic e ciudat. La sfârşitul zilei vor avea şedinţe pe Facebook cu tema,, omg...ciudatul s-a uitat din nou la mine". Nu aprofunda, sunt superficiale, au impresia cã lumea graviteazã în jurul lor. Dacã vrei o prietenã cautã compania fetelor timide. Good luck finding them, they are usually invisible.
Nu noi decidem ceea ce ne place sau ceea ce nu ne place, cand un spermatozoid se uneste cu un ovul se formeaza un embrion, acel embrion are setat orientarea sexuala si ce anume sa ne atraga la sexul opus, acum fii atent, sa spunem ca stramosii nostri din 10 doar 2 se reproduceau restul mureau ba de o boala ba ca erau omorati de alte animale etc
cei care au supravetuit ti-au transmis genele mai departe astfel preferintele acelor femei care au ales stramosii invigatori s-au transmis mai departe, cei care nu au supravetuit nu au avut sansa asta, pentru a intelege omul trebuie studiata teoria evolutiei umane, barbatii prefera fetele fertile cu gene bune iar fetele prefera buni vanatori, imagineaza-ti ca erau vremuri cand eram infometati si vanam animale, era ceva pe viata si moarte, ce timiditate, ce frica, cand un leu fuge in urma ta, acum 1000 de ani era o selectie mult mai dura in comparatie cu in ziua de azi, stramosii nostri erau net superiori noua
Un timp sunt atrase de d-astia,, dupa ce vad cum sta treaba cu ei, se orienteaza catre aia mai linistiti.
Hormonii isi fac treaba,, cand ai 15-16 ani, nu judeci cum trebuie, dupa 20 de ani incolo au suficienta maturitate/
Pentru că timiditatea e cel mai aiurea defect. E mai jos decât prostia și ce mai zici tu acolo. Timiditatea nu îți dă șansa să te pui deloc în valoare, pentru că nu poți să vorbești și nu poți să lași oamenii să te cunoască, nu ai cum să-i faci să te observe și nu poți să le arați calitățile și atuurile tale.
Cum sa fie defect? E defect doar in ochii prostilor care considera timiditatea vreun semn de superioritate sau ingamfare. Va spun sigur ca de aia sunt evitati in mare parte persoanele timide, motivul nr 1 in toate.
In valoare te pui oricum timid sau nu daca ai vreun skill bun, dar nu neaparat in valoare pentru colegi/prieteni (care te vor detesta mai mult).
Superioritate? Îngâmfare?
Ar fi prea bine să fie așa.
Dar ce e mai rau de atat?
Auzi mai fata, replicile tale sunt contradictorii insa total insipide. Parca as sta la discutii cu un robot gen Siri, Cortana...
Eu spun ca persoanele timide sunt mai loiale, apoi tu spui ca sunt mai loiale pentru ca sunt timide. WTF!? Tu chiar citesti pe diagonala ce scriu altii? Aveai impresia ca n-am inteles eu asta de cum am afirmat? Ai impresia ca toti de pe site care stau la discutii cu tine sunt prosti cu ciunga in par?
Niciodata nu te mai baga in discutii cu astfel de non-argumente (ca sa nu le numesc retardgumente). Te umilesti singura.
Mai rau, m-am uitat si pe la alte intrebari unde ai raspuns astazi. Deci chiar confirma mai bine ce concluzii am tras despre talica, peste tot postezi in acelasi mod, iritand lumea inutil, cand ai putea sa-i scutesti de interventia ta lipsita de orice forma de empatie si chiar si o judecata sanatoasa. Parca ai fi un pui de Endoryus.
Revenind la subiect, da, persoanele idioate cauta popularitate si nu sunt nici cantitate neglijabila.
Asa cum popularitatea e valabila pana la o anumita varsta, la fel si timiditatea. Cam greu de procesat. Odata ce te poti apropia de un timid n-o sa-ti scoata permanent doar 2 vorbe pe an. Problema e sa o faca macar cineva.
Dar nu, ce rost are, toti sunt neinteresanti dupa judecata ta de A.I. beginner level. Cum naiba sa spui ca timizii nu sunt interesanti pentru ca de fapt nu ai cum sa stii? Ma uimesti, mai fata, functionezi dupa vreun fel de reteta de machine learning? Faci invatare nesupervizata pe timizi?
Acum scuza-ma, dar daca un prost vehement face parade de cretinism si maimutareli in fata clasei e interesant pentru ca e sursa de divertisment, dar ala timid e singurul care face tema la informatica si restul copiaza dupa el - reprezinta desigur ceva neinteresant.
De ce zic de prosti? Ca era vorba si de ei in intrebare in contrast cu cei linistiti.
Hai, injura-ma frumos! Promit ca oricum nu ma va interesa pentru ca mi-am dat seama cat de neinteresanta esti ca user pe site.
Pai inteleg, dar daca ar fi cazul in care esti inteligent si serios dar si putin timid dar nu mult, si totusi intr-un grup sa fie baieti dinaia mai prosti si tu vrand sa abordezi un subiect mai serios, esti luat in ras sau ceva si lumea nu te asculta, chiar daca ai un punct destul de atractiv?
Eu nu inteleg de ce unele fete rad doar la prostia altora?
Devi emotional mai ceva o pizdã.Nu trebuie sa explici, orice prost isi da seama de asta.
Treaba e ca fug de astia tipizi, emotivi, ele vor sa obtina pe acei reci, aroganti pentru ca nu tin la ele si vor sa ii transforme si pe ei in pizdificati pentru ele, dar nu reusesc dar daca o sa reuseasca nu o sa mai umble dupã ei.
Umbla dupa un badboy pentru ca nici macar daca isi oferã corpul si toatã iubirea ei, ei nu le dau nici macar putinã bunatate asta e treaba, doar cersesc.
"Ala timid e singurul care face tema la informatica "Devine ceva personal,nu? Hai, continuă, spune-mi cât de diferit erai tu față de ceilalți, într-un sens bun, normal.
Exact, unii sunt mai loiali pentru că sunt timizi.Nu pentru că sunt ei mai buni sau le pasă mai mult de partener, ci doar pentru că nu au suficient tupeu.Sigur,sunt și timizi loiali din principiu, în aceeași măsură ca și persoanele care nu sunt timide.
Nu are rost să-mi pierd timpul apropiindu-mă de o persoană timidă, încercând să o determin să se deschidă, când pot obține același lucru și de altele fără prea mult efort.
Ar trebui să am empatie pentru niște necunoscuți? Mă îndoiesc.
Legat de Endoryus, invidia doare?
Spionii mi-au spus ca am fost pomenit dar nu am acum timp sa citesc tot ce a scris my ex bff. Nu il lua in serios. Frustratteii suparati ca el si Relian scriu 50 randuri cand tu le scrii doat 5. Same old story
"My ex bff"?
Cică au fost prieteni într-un timp. Endoryus chiar spunea că cea mai longevivă "legătură" de-aici de pe site a avut-o cu aero (timesnewtpu acum).
Pe moment ambii sunt în perioada de "recreere". Adică atunci când aero îşi spală rufele murdare pe unde apucă iar Endoryus îi dă cu praf din mers.
Ce să-i faci. Aşa este când iei totul mult prea personal.
Lory a fost destul de draguta sa raspunda in locul meu. Mda, eu si hahalerul ne stim de ceva ani dar mereu e la fel. Cand ne impacam, cand ne "certam". Cum am zis. Same old bullsh"t. Se pare ca am mintit fara sa vreau . Imi e lene (sincer) sa citesc tot ce a scris el. Dar m-am uitat la raspunsurile tale si am vazut "Ala timid e singurul care face tema la informatica " Hai luamar dracu. Eu cand le faceam pe toate, plus mereu extra (mate/info/istorie ) insemna ca eram timidul timizilor? Prostii. De asta nici nu imi pierd timpul sa ii citesc toate balivernele. La fel ca si cand ne-am ciondanit, s-a simtit baiatul. Csf, n-ai csf.
I-ai ranit inima saracului baiat pe veci. Nici pe patul de moarte nu te iarta pentru ce i-ai facut, ticaloaso =)
Dacă deschizi ochii bine vei vedea că așa cum există "băieți răi" proști și șmecheri, există și fete de aceeași categorie. Fățarnice, ignorante, răutăcioase ..etc.
DAR. Nu toate fetele sunt așa. Cum nu toți băieții sunt "băieți răi".
Te-ai prins?
Cred ca nu ești obiectiv. Sunt și fete timide și liniștite dar pe alea pun pariu ca nici tu nu le vezi ca ți se par banale, și tu te uiți tot la alea smechere și rele. Cam asa funcționează și la fete. În adolescenta ies în evidenta caracterele mai expresive. Când oamenii se maturizează se schimba lucrurile, și cei care sunt acum timizi devin mai maturi, mai experimentați și le mai trece și timiditatea și atunci nu va mai fii o problema în a fii aleși și cei ca tine
Acum 1000 de ani ar fi fost mai rau, mai ales ca lumea era si mai superficiala si materialista decat acum, da, da. Inainte se cautau barbatii puternici si la propiu si la figurat.
Vremurile sunt chiar mai bune acum. Si cam asa e cum zice si Drimmero. La inceput, instinctual, se uita dupa cei mai frumosi, mai populari, mai cu tupeu, indiferenti, etc. dar la inceput...
Bine, depinde si de fete. Nu toate au aceleasi preferinte (in functie si de mediul in care au trait, cum le influenteaza comportamentul tatalui s-a.m.d.)
Problema noilor generatii e ca va preocupa prea devreme fetele/relatiile si de aceea aveti dificultati prea mari. Adevarul asta e. Nu e momentul la foarte multi dintre voi de asemenea chestii.
O relatie cu adevarat serioasa e intre astia trecuti de 20 de ani si peste, la pustani n-ai sa vezi ceva serios,, decat rar, la cei care sunt cu capul pe umeri, nu la toti plozii fara minte.
"Se mai uita si cu dispret"
Cum altfel ai vrea să privească un tip timid, fără încredere în sine, care nu e în stare să lege 2 cuvinte?
Normal că unul "rău"(nu e cel mai bun cuvânt) e mai atrăgător.
Nu toate fetele merg automat pe ideea de a cauta masculul alpha. Pur si simplu ala e anturajul lui, sunt fete pe acolo care cauta popularitatea, nu sa fie sterse si retrase (oarecum asa se crede). Dar exista si fete timide la fel cum exista baieti timizi. Cine se aseamana se aduna. In general astia mai timizi trebuie explorati si manevrati putin, nu prea se intampla asta pentru ca majoritatea colectivelor sunt superficiale si dezinteresate sa inceapa prietenii care nu-i pun in avantaj, in reflectoare. Timiditatea asta tot o consecinta directa din asta si e. Nu e cumva o vina de atribuit acelei persoane cum sugerezi tu. Si e si pacat, persoanele timide sunt in general mult mai loiale.
Caută popularitatea idioatele.Și oricum e valabil până la o anumită vârstă.
Da, există și fete timide, la fel de neinteresante ca și băieții timizi.
Nu neapărat superficiale, ci practice.Nimeni nu vrea să-și irosească timpul încercând să convingă o persoană timidă că nu pățești nimic dacă mai scoate din când în când două vorbe.
Mult mai loiale? Nu e o regulă.Și explicația n-ar fi că au ei o virtute în plus, ci doar că timiditatea îi împiedică să înșele, chiar și să vrea, fiindu-le greu să renunțe la confortul actual pentru un străin.
Pai chestia e ca sunt baieti timizi doar la prima infatisare cu fetele intalegi?
Cunosc baietii foarte tupeisti si asa, dar cand voebesc cu cineva necunoscut chiar si baiat, sunt timizi la inceput, doar la inceput intalegi?
Mi se pare ceva normal, daca nu cunosci omul de prea mult timp si asa bine, nu insemna ca un om e timid toata viata, exista si dinaia dar parerea mea e ca mai bine sa fi cuminte si loial decat unul jmk ca majoritatea din ziua de azi care e "rau" si te joaca cum vrea si dupa te abandoneaza cand se plictiseste de tine.Nu cred ca prea frumos.
Unii sunt timizi cu oricine.
Timiditatea e în general un defect.
"Cuminte și loial" Loial da.
Unul "rău" cum spui tu e mai mult o sursă de amuzament. Opusul lui timid e tupeist, uneori arogant, nu "rău".
Și lumea nu se împarte doar în tipi timizi și tipi "răi". Există și variante mai puțin dezgustătoare.
Nu erau chiar asa, atunci nu exista media socialã TPU, FB, Insta acum primesc atentie de la tipi rusinosi si se plictisesc repede, asta e faza se plictisesc la un moment dat de la atâtia baieti buni.
Sunt atrase de baietii rãi deoarece comportânduse rãu cu ele isi dau seama cã acei baieti au multe fete, si nu inghit orice rahat spus de ele, ele incontinuu testeza sa vada daca devi baiat "bun" doar pentru o bucatã de pasaricã, sa nu o enervezi ca altfel pleaca, Dacã faci asta in onchii lor nu e atractiv ba chiar e jalnic, dar in schimb daca esti barbat si nu le inghiti rahatul o sa isi da seama cã mai ai si alte variante nu astepti doar dupa una.
Deci daca esti bun si nu incerci sa le superi in vreun fel isi dau seama cã ai face orice doar pentru ele, dar in schimb fiind rãu nu iti pasã ori vrea sa stea ori ii spui "pa curvo" mai am pe altele de la care sa obtin plãcere nu esti singura. Asta fiind super atractiv in ochii lor.
Pai ce sa zic, Endorel, "lua-te-ar" daca tot esti asa bolovan la a vedea cum functioneaza lumea din jurul tau. Balivernele mele au sens dar pentru aia un pic mai maturi psihic.
Dar cine te-a pus sa esentializezi contextul meu? Uite asta e problema multora de aici de pe TPU. Cititi pe diagonala si interpretati fix ce alegeti voi sa credeti anapoda. Am prezentat un exemplu de extreme (tipologii), nu am spus ca doar timizii sunt singurii elevi care fac temele la info pentru toata clasa.
Nu, nu am boala pe tine pentru ca m-as fi simtit personal cu ceva. Daca era asa deveneam chiar nesimtit la multele ocazii anterioare in care ma puteam simti din pricina ta.
Am boala fiindca mi-am dat seama ca esti o gioarsa de om. Da, e adevarat ca ne-am ciondanit mai frecvent de-a lungul anilor, dar ultima oara a fost mai mult decat personal. Ti-am vazut reflexia ta intr-un abur emanat de o soba ce coace minciuni, falsitate, dar mai ales ipocrizia si imaturitatea pe care le pretinzi tu la altii in stanga si in dreapta, dar hey, e si normal sa mai ai si tu acolo dreptate atunci cand castigi argumente numai cu aia de n-au nici 10 clase, adica "15 ani" - numar magic pomenit de tine.
Uite ca am vazut ca esti o vecina barfitoare de la etajul mijlociu al blocului TPU si te duci si porti informatiile de la unul la altul, iar tentativa ta de a te apropia de mine asta-iarna a fost in esenta doar o manevra jegoasa de a afla mai multe despre Coquina. Ai profitat de tot ce ti-am relatat si despre ea si chiar si despre purtatoarea noastra de cuvant (una cam balmajita de la atata fum de tigara).
De prostovan te stiam oricum, dar caracterul e ala care m-a scarbit. Iar faptul ca te intalnesti cu donsoara aia fumigena mi se pare cat se poate de normal. Si ea e la fel. Ticaloasa.
Pentru ca sunt c*rve care vor doar atentie? Stii cum ii? In scoala fetele fug dupa baietii "rai". Dupa 20 de ani, fug dupa baietii "buni". C*rve si numai c*rve.
Rog, cineva să îmi explice şi mie termenul de bad boy că, serios, nu l-am înțeles niciodată.
Dacă acel,, bad" se reduce la a trage din țigare atunci, chipurile, şi eu sunt o bad girl. Că tot timpul vedeam badboys egal a fuma, a bea, a golăni (ce-o mai însemna şi asta?) etc...
În altă oridine de idei, tot văd pe-aici cum aştia timizii sunt în genere flituiți de către restul pe motiv că-s neinteresanți şi că-i prea obositor să stai cu cleştele în mână să ajungi să scoți o vorbă - două de la ei. O, asta e. Depinde şi de genul de companie pe care o vrei lângă tine. Cine se aseamană chiar se adună. Deşi mai sunt şi cazuri izolate în care cei doi sunt apropiați în ciuda diferențelor considerabile dintre ei.
Şi da, oamenii preferă maimuțe la modul general ca o alternativă mai bună, îşi zic ei, la unul/una liniştit/ă şi la locul lui/ei.
E simplu, ultimii pur şi simplu nu-s "fun".
Oamenii caută entertainment. Cineva care să îi distreze, să îi facă să îşi ia gândurile de la ale lor. Să le pună un zâmbet pe față, chiar dacă prin cel mai stupid mod posibil.
Toți îl preferă pe bofonul clasei în detrimentul celui serios şi conştiincios. Sau pe acel bg/fg... whatever, să le țină companie în locul anostului plicticos pentru care nimeni nu se stresează să îl cunoască şi să îl/o introducă în colectivul lor.
Always the gg (good guy) will be equal to the gg (gay guy).
Nu e corect, dar asta este.
Aşa cum sunt o grămadă de proşti în lumea asta ce behăie a superioritate pe unde merg aşa sunt şi cei "anoşti", timizi, introvertiți şi plicticoşi care au mai multe de oferit (sau nu).
Încă ceva: intr-o şi extro reprezintă 2 componente la extremă una de alta, definitorii în comportamentul uman şi ce țin strict de termperament şi care sunt înăscute. La mijloc aflându-se ambivertul sau,, echilibratul", cel ce şi-a schimbat temp. cu timpul sau care a rămas constant la unul singur.
De unde reiese că oamenii îşi pot schimba acel temp., dar numai în urma producerii anumitor evenimente în viața lor care să le schimbe barometrul emoțional sau chiar şi sistemul complet al propriilor valori.
"Rog, cineva să îmi explice şi mie termenul de bad boy că, serios, nu l-am înțeles niciodată." O sa intelegi mai bine in 4 luni, shhh acolo
P.S. caută şi tu acea fată mai timidă şi retrasă. Mai cumințică dar şi ordonată.
Iar dacă o găseşti, s-ar putea să vă faceti viețile mai frumoase (în doi).
Pentru că şi ea gândeşte la fel ca şi tine (unde este acel băiat bun şi pentru mine?).
Subscriu la ce a scris natalia.
Natalia a avut dreptate, doar ca stii cum am zis si mai sus, e naspa cand astea cuminti sunt atrase de cei "rai" adica nu ai cum sa-i opresti pe aceia, ca vin ei la ele si le fac avansuri...
Si ele observa diferenta si in capul lor cred ca ca aia sunt mai tari sau mai fericiti si mai buni, daca ii vede cu gura mai mare gata. zici ca le atrag numai astia fitosi, ca si ele devin asa tot din cauza a ce vad si cred ca e bine, nu e de bine ca copii din ziua de azi iau exemplul rau al unui caracter ce li se par lor mai smecher, cu putin creier in cap.
Eu zic sa lasati povestile si storyline-ul la oparte si sa va bagati in privat la barfa daca tot e. Cui îi pasă de poveștile voastre siropoase pana la urma? Nu inteleg ce-aveti de imparit.
Relativ cu intrebarea, am primit raspunsurile necesare, ar trebui sa dau un OFF-topic, desii e un forum din pacate nu merge...
O fata crede ca baiatul de tip "rau",o v-a apara si isi v-a petrece viata ca in filme unde sunt bad boy
Fetele deseori cred ca daca devin nepasatoare,ignorante etc,atunci toti baietii vor fugi dupa ele, dar nu este corect, baiatul daca vede ca fata nu da niciun semn de viata pentru el atunci el isi cauta de treaba si uita de ea
Baietii "rai" sunt doar niste tipi care se socot mai presus de alti, dar trebuie sa le stii latura lor sentimentala
O fata normala ar putea sa arunge un micut zimbet si la un baiat nu popular, deci cauta o fata normala
succese
Tine minte un lucru, numai pitipoancele idioate vor golani, o fata buna la locul ei prefera un baiat cuminte, dar cu atitudine si cu simtul umorului. In concluzie, un baiat nu trebuie sa fie un nesimtit sau un gunoi, dar nici un pampalau. Si inca ceva, nu e cazul sa generalizezi, ca stiu destul de multe fete cu varsta intre 14-18 ani care nu vor nici in ruptul capului un baiat rau, ci unul bun si cu atitudine. O seara faina!
O fată care vrea un băiat rău nu se respectă pe sine, nu are încredere în ea și de aceea vrea să depindă de cineva. Nu îi pasă de viața ei. Voi considerați o asemenea fată deșteaptă și șireată dacă nu îi place ca un bărbat să facă tot pentru ea. Bărbatul acela face tot pentru ea, se comportă cum îl denumesc fetele, ca un "prost" sau "pămpălău", deoarece o iubește cu adevărat. Dacă un băiat nu se comportă așa cu o fată, înseamnă că nu o iubește. Astfel își arată el iubirea, și asta e iubirea adevărată. Dacă nu e ca un prost și pămpălău, cum îl faceți voi fetele, acela nu te iubește. El se comportă așa pentru că te iubește și știe că femeia e mai slabă, și de aceea trebuie respectată. Dau un exemplu: Totdeauna regii au fost oameni firavi, de aceea cineva îi proteja, cineva mai tare decât ei, supuși, și nu râdea nimeni de ei că sunt slabi, îi respectau toți. Așa să te gândești și la femeie, ca la o regină pe care trebuie să o protejezi și să faci tot pentru ea. Dacă nu faci asta, înseamnă că nu o iubești. Băiatul acela care e foarte grijuliu cu tine și umblă după tine ca un cățeluș, vrea să îți fie bine, fiindcă te iubește și te respectă, e atent să îți fie bine. Nu vrea să știe că nu ești bine. Nu confunda tăcerea lui cu slăbiciunea; el e un om puternic, ține la tine și de aceea se sacrifică pentru tine. Nu pentru că e prost sau pămpălău. Bărbatul care se comportă urât cu o fată se consideră un om slab se consideră un rege și nu e înstare de nimic de acea dă în femei findcă el însuși e o femeie lovește un om slab fiindcă el e un om slab. Deci cum am spus mai sus regi erau oameni slabi și de acea supuși îi protejau ei erau creierul dar nu și forța.
andreeadeiiia întreabă:
bobabadansatoare întreabă: