anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce fetelor le plac tot mai mult baietii "rai" sau nu baga in seama pe cei linistiti, si le plac doar cei prosti si smecheri, in mare parte.
Si am mai vazut un fenomen, ele zambesc doar celor de acel gen adica prosti si "smecheri", insa unia timid pe langa faptul ca abia l-ar baga in seama, se mai uita si cu dispret :/
Si de ce majoritatea devin tot mai "rele" adica fatarnice,nepasatoare,ignorante,rautacioase,agresive,gel oase,ofticate,incapatanate, fitoase, fac pe intligetele, etc?
Asa erau si mai demult fetele? de exemplu acum 1000 de ani?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Sti ce nu inteleg uni? Ca a fi timid, cuminte si retras nu inseamna si a nu te ingriji, a te imbraca fara gust, a fi prost.
Foarte multi ce nu fac lucurile enumerate mai in sus se scuza ca ei sunt cuminti da nu are nici o legatura. Uite eu sunt genul ce vreau ca partenerul meu sa nu fie placut de 500 de mi de femei, sau se dea in figuri, sau fie smecherul cartierului. Vreau sa fie acel baiat cuminte, muncitor ce isi vede de ale lui dar care pune pret pe el.Mai citeste si el ceva, se imbraca cu gust chiar si ieftin ca nu toti suntem miliardari, se ingrijeste.Ca daca nu esti nici bagaret nici nu pui pret pe tine nu iti gasesti pe nimeni.
Mai sunt si fete cuminti si linistite ce cauta baieti la locul lor dar totusi...

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Lory a fost destul de draguta sa raspunda in locul meu. Mda, eu si hahalerul ne stim de ceva ani dar mereu e la fel. Cand ne impacam, cand ne "certam". Cum am zis. Same old bullsh"t. Se pare ca am mintit fara sa vreau laughing. Imi e lene (sincer) sa citesc tot ce a scris el. Dar m-am uitat la raspunsurile tale si am vazut "Ala timid e singurul care face tema la informatica " Hai luamar dracu. Eu cand le faceam pe toate, plus mereu extra (mate/info/istorie ) insemna ca eram timidul timizilor? Prostii. De asta nici nu imi pierd timpul sa ii citesc toate balivernele. La fel ca si cand ne-am ciondanit, s-a simtit baiatul. Csf, n-ai csf.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Djsjuajsjsj):

"Rog, cineva să îmi explice şi mie termenul de bad boy că, serios, nu l-am înțeles niciodată." O sa intelegi mai bine in 4 luni, shhh acolo rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai ce sa zic, Endorel, "lua-te-ar" daca tot esti asa bolovan la a vedea cum functioneaza lumea din jurul tau. Balivernele mele au sens dar pentru aia un pic mai maturi psihic.
Dar cine te-a pus sa esentializezi contextul meu? Uite asta e problema multora de aici de pe TPU. Cititi pe diagonala si interpretati fix ce alegeti voi sa credeti anapoda. Am prezentat un exemplu de extreme (tipologii), nu am spus ca doar timizii sunt singurii elevi care fac temele la info pentru toata clasa.

Nu, nu am boala pe tine pentru ca m-as fi simtit personal cu ceva. Daca era asa deveneam chiar nesimtit la multele ocazii anterioare in care ma puteam simti din pricina ta.

Am boala fiindca mi-am dat seama ca esti o gioarsa de om. Da, e adevarat ca ne-am ciondanit mai frecvent de-a lungul anilor, dar ultima oara a fost mai mult decat personal. Ti-am vazut reflexia ta intr-un abur emanat de o soba ce coace minciuni, falsitate, dar mai ales ipocrizia si imaturitatea pe care le pretinzi tu la altii in stanga si in dreapta, dar hey, e si normal sa mai ai si tu acolo dreptate atunci cand castigi argumente numai cu aia de n-au nici 10 clase, adica "15 ani" - numar magic pomenit de tine.
Uite ca am vazut ca esti o vecina barfitoare de la etajul mijlociu al blocului TPU si te duci si porti informatiile de la unul la altul, iar tentativa ta de a te apropia de mine asta-iarna a fost in esenta doar o manevra jegoasa de a afla mai multe despre Coquina. Ai profitat de tot ce ti-am relatat si despre ea si chiar si despre purtatoarea noastra de cuvant (una cam balmajita de la atata fum de tigara).
De prostovan te stiam oricum, dar caracterul e ala care m-a scarbit. Iar faptul ca te intalnesti cu donsoara aia fumigena mi se pare cat se poate de normal. Si ea e la fel. Ticaloasa.

| Beholder95 a răspuns:

Tine minte un lucru, numai pitipoancele idioate vor golani, o fata buna la locul ei prefera un baiat cuminte, dar cu atitudine si cu simtul umorului. In concluzie, un baiat nu trebuie sa fie un nesimtit sau un gunoi, dar nici un pampalau. Si inca ceva, nu e cazul sa generalizezi, ca stiu destul de multe fete cu varsta intre 14-18 ani care nu vor nici in ruptul capului un baiat rau, ci unul bun si cu atitudine. O seara faina!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Djsjuajsjsj):

I-ai ranit inima saracului baiat pe veci. Nici pe patul de moarte nu te iarta pentru ce i-ai facut, ticaloaso =)

| Ievi a răspuns:

Eu zic sa lasati povestile si storyline-ul la oparte si sa va bagati in privat la barfa daca tot e. Cui îi pasă de poveștile voastre siropoase pana la urma?laughing Nu inteleg ce-aveti de imparit.
Relativ cu intrebarea, am primit raspunsurile necesare, ar trebui sa dau un OFF-topic, desii e un forum din pacate nu merge... laughing straight face

| username1053847 a răspuns:

Pentru ca tu te uiti doar dupa alea

| RAY a răspuns (pentru Ievi):

Bravo lor, si eu as proceda la fel daca as fi fata frumoasa, barbati urati sunt misogini

| Andrei8766 a răspuns:

O fată care vrea un băiat rău nu se respectă pe sine, nu are încredere în ea și de aceea vrea să depindă de cineva. Nu îi pasă de viața ei. Voi considerați o asemenea fată deșteaptă și șireată dacă nu îi place ca un bărbat să facă tot pentru ea. Bărbatul acela face tot pentru ea, se comportă cum îl denumesc fetele, ca un "prost" sau "pămpălău", deoarece o iubește cu adevărat. Dacă un băiat nu se comportă așa cu o fată, înseamnă că nu o iubește. Astfel își arată el iubirea, și asta e iubirea adevărată. Dacă nu e ca un prost și pămpălău, cum îl faceți voi fetele, acela nu te iubește. El se comportă așa pentru că te iubește și știe că femeia e mai slabă, și de aceea trebuie respectată. Dau un exemplu: Totdeauna regii au fost oameni firavi, de aceea cineva îi proteja, cineva mai tare decât ei, supuși, și nu râdea nimeni de ei că sunt slabi, îi respectau toți. Așa să te gândești și la femeie, ca la o regină pe care trebuie să o protejezi și să faci tot pentru ea. Dacă nu faci asta, înseamnă că nu o iubești. Băiatul acela care e foarte grijuliu cu tine și umblă după tine ca un cățeluș, vrea să îți fie bine, fiindcă te iubește și te respectă, e atent să îți fie bine. Nu vrea să știe că nu ești bine. Nu confunda tăcerea lui cu slăbiciunea; el e un om puternic, ține la tine și de aceea se sacrifică pentru tine. Nu pentru că e prost sau pămpălău. Bărbatul care se comportă urât cu o fată se consideră un om slab se consideră un rege și nu e înstare de nimic de acea dă în femei findcă el însuși e o femeie lovește un om slab fiindcă el e un om slab. Deci cum am spus mai sus regi erau oameni slabi și de acea supuși îi protejau ei erau creierul dar nu și forța.