Si eu care credeam ca e invers. Intrebare: de ce pe TPU sunt doar intrebari de genu? De ce sunteti toti nemultumiti? Ati vazut voi fete perfecte? Nu exista. Nici baieti perfecti nu exista. Nimeni nu-i perfect. As detalia raspunsul asta dar mi-e lene sa tastez, scuze.
Imi pare rau ca ati ajuns la concluzia ca toate fetele sunt rele, materialiste, cvrve...
"Daca ii spui unei fete ca e urata, chiar daca e la fel de frumoasa ca o zi de sapa"
imi amintesti de cineva care folosea replica asta...ugh, vremuri
Și dacă îi zici că greșește ești catalogat misogin chiar dacă spune niște enormități. Și-au luat-o în cap. Văd răspunsuri, că cică trebuie să te porți frumos cu ele. Eu cred că trebuie cu fiecare om să te porți așa. Nu o ducem deja spre sexism?
Mie chiar nu-mi pasă cum mă cataloghează niste fiinte inferioare, atâta timp cât ea nu-şi asumă căcaturile astea (grasă, senilă, urată) nici eu nu o să-i ofer respect. Dacă ea îsi asumă tot ce spune şi ce face, atunci e demnă de respect.
GreyN, chiar sunt Imperatrix. Si ti-am dat ignore pentru ca stiu ca ma urasti. Scz...
Ma simt foarte ciudat in ultimul timp.
Tu mă urăști, mai ales că văd că ți-ai luat obicei să îmi pui vorbe pe care nu le-am zis. Ok. Urăsc minciuna să știi. În general ești o persoană falsă, și mi-am dat seama. Nu vorbim de freaak aici. Drum bun și cale bătută. N-am nevoie să țin legătura cu astfel de persoane. Vezi pe cine mai minți. Și app, faza cu simțitul nașpa. Habar n-ai cum mă simt eu acum. Dar ăsta e doar un pretext. Oricât de nasol te simți, asta nu înseamnă că e ok să faci anumite lucruri. Hai pa.
Da nu ma simt nasol. M-am simtit nasol.
Si tu esti ipocrit. Nu spun de ce cred asta pentru ca vei nega oricum.
Voi nega pentru că ar fi poate o aberație. Dar e ok să eviți anumite lucruri. Asta ești.
Multumesc. Voi incheia aceasta discutie fiindca este deranjanta pentru amandoi. Mi-ar placea totusi sa nu mai spui cum sunt ci cum crezi ca sunt pentru ca (subliniez) NU STII CUM SUNT. Poate nici nu-s fata. Bine, e evident ca sunt dar ai prins ideea.
Ești o persoană falsă. Și închei. Ăsta e un lucru extrem de evident.
Mamaaa, cati ani ziceai ca ai? *ofofof, curiozitatea asta*
Da' uite acuma ca alta treaba n-am.
Spune-mi tu daca vrei, ca doar n-oi sta acuma sa-ti caut tie prin intrebari ca sa descopar cifra magica ce reprezinta a ta varsta.
Apai daca-i asa, las' ca-mi dau cu presupusul.
9 ani? 10? 11?
adica ce vrei sa spui prin asta hmm?!?! vrei sa zici ca anonima000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 nu stie cuvinte complicate? doamne nu te mai lua tu de ea ca ii stii doar varsta, nu si povestea
1. Intr-o poveste sunt şi cuvinte complicate, deci asta nu explică nimic.
2. Ti-ai găsit o noua pretenaşă şi îi ţii apărarea?
P.S.: anonimo, dacă vezi asta, să ştii că AirănMeidăn te iubeşte :X
Doamne of...
Stiu, asa sunt eu, mai proasta, scuze, scuze
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: