Cum asa?
Păi, nu are niciun farmec, atunci cand spui fotbal automat te gandesti la un barbat (jucator).
Pe bune, chiar nu imi place(parerea mea)
norocul tau ca nu poate comenta aici noname ca ti-o puneai in cap. ori alti "feministi".
Oooo, nici nu mă gândesc
Dar unde a disparut aia, ca nu o mai vad? Si de ce nu poate comenta aici? Ai blocat-o?
Noname? are ignor de la mine de ani buni . lasa ca nu e singura, i sa alaturat si vidalatriste, nu am chef de sexiste la intrebarile mele
Pastreazati raspunsurile tampiet pentru tine alta data
Tampite"
Raspunsurile mele sunt tampite pentru tampi
Aha, deci recunosti ca ai raspunsuri tampite? ma bucur
Nu, recunosc ca tu esti tampit.
si raspunzandu-ti mai jos: iubindu-te pe tine as face baie de 10 ori pe zi
Pisi, stiu ca ma iubesti asa ca shhh. numai o fata care nu a fost scarpinata de mult are comentarii asa impotriva baietilor. ti-as recomanda sa faci club cu noname si mayar
" Pisi, stiu ca ma iubesti asa ca shhh."
Cate fete ai la ignore?
Trioul fericit care l-am zis mai sus, cele 2 plus vidala
acum am vazut ca am cate un vot din fiecare acolo. cu siguranta a intrat si "cea-al-carui-nume-nu-trebuie-pronuntat "
Ai fane .
Cu asa "fane" nu am nevoie de dusmani
Nu stiu dar am citit ca unora li se părea mai interesant ca femeile, dupa ce castiga un meci sa-si dea tricourile jos, si imnul sa fie dansul la bara. Ce nenorociti. Poate aud pe vreunul comentand.
Daca ar fi asa m-as uita si eu la fotbal
Nu știu ce ar putea fi atât de interesant, adică și eu joc fotbal...dar mi se pare ca este la fel de popular ca și al vostru (băieții) ))
Ma refeream la cel profesional nu cel din curtea scolii.
Fetele nu isi pot arunca tricourile la fani.De aia ei se supara si pleaca,.
Am citit un comentariu similar pe google. era gen" nu e popular ca fetele nu isi arunca tricourile cand dau gol, ca baietii"
AvalohAlyn întreabă:
waXonwaXoff întreabă:
Marijuanamr3 întreabă: