Pentru ca embrionului dinăuntru (aka gălbenușul) sa se poată dezvolta din el un puiuț.E la fel ca la oameni (doar că la oameni nu poți mânca embrionul )
De ce sa simți gust de carne?
Nu știu
Atunci e bizar
Btw, mersi pentru fundiță
Pai nu stie de ce nu simte gust de carne, nu simte pentru ca inca in faza aia nu s-a transformat galbenusu si albusu in ceva cu carne.
Pe mine ma uimeste altceva, cum dracu din galbenusu ala iese puiu!
Adica cum se transforma in ceva cu ochi, pene, picioare, cioc, stomac, organe, etc.
Si la om la fel, cum dintr-un spermatozoid si ovul iese omul cu creier si toate. Mai are si dantura care calca perfect partea de sus pe aia de jos.
Pana la urma asta e o intrebare de baraj, cum naiba merge chestiunea asta.
Si sa mai aiba si ochii nu stiu ce culori, inteligenta anume, personalitate anume, preferinte culinare, preferinte pentru parteneri bine definite, etc.
Tot ce nu intelegem e minune, asa era si in trecut, daca vedeau aia acum 200 de ani pa ma-sa pe un geam, tot asa zicea ca e minune, ca nu stiau cum merge TV-ul.
Ar trebui sa invatam sa intelegem cum e cu smecherzul, sa ajungem sa facam un om de la zero cum vrem noi, sa intelegem harta genetica si sa stim sa umblam pe acolo.
Ca asa...ne tot taraim, facem niste rahaturi de calculatoare care crapa si se blocheaza, si vad ca nu prea evoluam.
Mai facem niste nave de cacao care crapa cum intra in atmosfera venus, care mai costa si gramada de bani.
Si niste rachete sa ne omoram intre noi.
In rest suntem praf.
Pentru că așa a evoluat viața pe pământ, celule care se clonau apoi pești care depun icre apoi amfibieni care depun oua apoi reptile care depun oua și apoi mamiferele apărute acum vreo 60 de milioane de ani, strămoși găinilor sunt dinozauri și aia cloceau ouăle
Nu ar trebui sa simti gust de carne, pentru ca atunci cand mananci tu oul, inauntru nu e nimic din carne, e ceva care se va transforma in carne mai in colo sub gaina.
E exact cand o bucata de plastic s-ar transforma in ciocolata, dar pana sa se transforme, e plastic, n-are gust, miros de ciocolata.
Depinde de oua. Sunt oua care au embrionul ala mic si alb pe care il vezi pe galbenus atunci cand faci ochiuri la tigaie, si unele care nu au. Alea care nu au, in mod normal se strica de la sine, chiar daca sunt clocite. Si alea care au embrionul, la o temperatura potrivita si o dezvoltare normala, un pui se va forma.
mellisa_1721 întreabă: