Din cauza pretentiilor sa aiba bani si situatie materiala etc. Altfel fetele isi faceau familie cu aia seriosi care isi vedeau de viata. Dar cum trag la proxeneti si animale care le bat isi merita soarta. Unica sansa sa prinzi o tipa serioasa e prin cunostinte gen prietenii parintilor tai sa cunoasca pe cineva care are o fata si e serioasa asa ar iesi ceva
Pentru ca numai socializam fata in fata si mai mult pe internet,ceea ce duce la depresie, anexitate, narcism nu vezi cate pers sunt obsedate doar de nr de prieteni sau de urmatorul like primit, plus ca ne si grabim aiurea, numai avem rabdare, ne grabim, vrem totul rapid, dar sunt si persoane care comunica
Probabil din cauza diversitatii; Daca noi acum ne permitem sa avem gusturi diferite (muzicale, vestimentare, legate de distractie, hobby, etc), ne impartim in multe tabere.
Dupa liceu, unii pleaca in Italia, altii la facultate. Unii isi traiesc adolescenta in cluburi scumpe, cautand selfie-ul perfect, altii se duc pe datorie in vama, altii merg la olimpiade sau se angajeaza, ca sa faca bani de cine-stie-ce.
Pe vremuri, tineretul era tot la gramada. Cei din zona rurala se intalneau la baluri, cei din orase dadeau petreceri sarace prin apartamente, intre colegii de clasa, de obicei.
Poate erau mai uniti din cauza ca nu aveau prea multe activitati din care sa aleaga. Daca era vorba de un picnic, erau gramada toti invitatii, ca nu aveau niciodata planuri. Acum, daca ai chef de un gratar, suni prietenii si 80% au deja alt plan pentru weekend. Ne si folosim mult de masini, nu mai stam pe aceeasi strada toata viata, ne plimbam peste tot.
Si cel mai important, tineretul fuge din localitatea in care se naste, in general. Orase precum Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov, Timisoara se umplu de tineri din alte zone, care vin pentru universitati, apoi raman pe piata muncii, isi cumpara locuinte, isi intemeiaza familii. Orasele fara universitati si industrie/economie bune raman cu putini tineri peste 19 ani.
Sa nu uitam si cifra mare de romani plecati la munca in alte tari, majoritatea cred ca sunt tineri.
In concluzie: noi nu stam locului, si nu ne imprietenim cu oricine de varsta apropiata, de aia suntem "singuratici".
Pentru ca lumea nu mai stie ce vrea.
Nu prea stiu cum sa formulez, dar...
In ziua de azi, e mult mai usor sa cunosti, sau cel putin sa gasesti persoane care-ti plac.
E simplu, intrii pe Facebook, intrii pe Instagram, si deja ai la sugestii zeci de persoane de care ai putea fi interesat.
Ei bine, printre ele, se afla cel putin o persoana care-ti atrage atentia.
Bun, incerci sa o cunosti, schimbi cateva vorbe (daca ai noroc), poate chiar va si vedeti, insa, asta nu inseamna ca ajungi sa o si cunosti.
Acum, cu Facebook, Instagram, si ce mai e, avem posibilitatea de a socializa cu cat mai multe persoane, problema e, ca asta ne distrage oarecum, si uitea asa, nu mai stim ce vrem, nu mai avem rabdare sa cunoastem bine persoanele cu care interactionam.
Iar, daca mai esti si ghinionist, se intampla ca persoanele care-ti capteaza atentia, sa nu fie interesate de tine, si sa nu-ti raspunda, iar asta te demoralizeaza mult.
Oamenii devin mai preocupați de confort, obiecte materiale, devin temători și suspicioși și devin mai reci, mai indiferenți, dar asta duce și la însingurare
Diavolul lucreaza in fiecare din noi pentru ca suntem prosti si pentru ca generatiile devin tot mai proaste cred ca de asta.
Pentru că generația din ziua de azi e indiferentă. Face totul din obligație, stresul îi macină pe toți din generația trecută, noua generație n-are cu cine să comunice deoarece majoritatea din generația trecută e stresată, și dacă n-ai pe cineva care să te înțeleagă, te închizi în tine și suferi în singurătate. Adică ăsta-i motivul meu...
Ce stres aveti copii?
Nu toți!
Din păcate, a ajuns ceva normal în ziua de azi să fii singur indiferent de vârstă.
Si eu tot singuratic sunt, dacă am fost mai liniștit nu fumez nu beau nu ma droghez am fost dat la o parte de toți, mereu luat la mișto
La fel... N-ai ce sa faci. Daca astea sunt la moda acum...
Singuratatea te omoara incet dar singr, eu am facut o cadere nervoasa.
anonim_4396 întreabă: