| Chupulix a întrebat:

De ce homosexualii nu sunt acceptati in societate la fel ca ceilalti oameni? De ce exista discriminari? Si de ce vreau sa am un prieten gay? Am I the only one?

Răspuns Câştigător
| Wøodenpints a răspuns:

Probabil orice masculin care-și dă prea multă importanță are impresia că un homosexual n-are altceva mai bun de făcut decât să-i atingă lui fundul.
Majoritatea împăratilor romani au fost homoxuali, dar pe vremea aia nimeni nu avea nimic de comentat, era ceva normal.

11 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Nu sunt acceptati in societate fiindca nu suntem obisnuiti cu asa ceva. Unele persoanele au o gandire veche. Nu, nu esti singura/singurul. Si mie mi-ar placea sa am un prieten gay. Asa stiu ca mai tarziu nu imi va placea de el sau invers si nu neam strica prietenia

| Furculingură a răspuns:

Homosexualii nu sunt acceptaţi în societate pentru că sunt ceva diferit şi diferitul este, a fost şi va fi întotdeauna privit urât de către oameni.

| єχcєєℓ a răspuns:

Homosexualii sunt văzuți precum țiganii, diferiți.Au un alt stil de viață.Nu știu de ce vrei să ai un prieten gay dar îți spun din experiență că sunt foarte comici, am câțiva.

| Alisse a răspuns (pentru єχcєєℓ):

Si totusi tu spui ca sunt vazuti ca tiganiilaughing? E totusi cam aiurea ce ai spus..eu nu cred ca sunt vazuti ca tiganii nu este nici o legatura intre tigani si homosexuali si mai spui si ca nu sunt comici? Ma cunosti tu pe mine ca sa spui ca sunt comica sau nulaughing? Nu mai tot generaliza...

| єχcєєℓ a răspuns (pentru Alisse):

Depinde și de localitate. Unde stau eu dacă ești homosexual înseamnă că ești țigan.Ciudat,nu? laughing

Asta e foarte ciudatlaughing

Nici nu știi laughing

Imi poti spune de unde esti saulaughing?

Provinciebatting eyelashes

| Hevnoraak a răspuns:

Nu am nimic cu ei nu mă deranjează singurul lucru care nu îmi convine sunt paradele lor cretine, aş arunca cu roşii şi după o paradă hetero e o absurditate.
Fiecare e liber să fac ce vrea în particular.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Nu ştiu frate, e aiurea rău.
Adică sunt şi ei oameni dar ceilalţi se poartă de parcă au lepră şi tot acei oameni vin cu chestia aia cu "gusturile nu se discută". Oamenii sunt prea încuiaţi la minte.Eu personal n-am nimic cu nimeni.