| biancaalexe a întrebat:

De ce imi creste parul asa incet? Cam cat creste intr-o luna? am auzit ca 3 cm dar mie imi creste parul mult mai putin intr-o luna. pls help crying. Fundawinking

Răspuns Câştigător
| ssaTpu a răspuns:

Pei exista tipuri si tipuri de par. La uni cresc mai repede la alti mai greu. De exemplu eu aveam parul lung si a aparut noua tunsoare pe care a abordat`o rihana si bineinteles c sa si eu si multe alte fete Dar acum imi pare rau sfatul meu e sa iti dai lu ulei de ricin si la 2 luni sa-ti mai tai din varfuri. mie in 3 luni mi `a crescut in jur de 10 cm smug

6 răspunsuri:
| ssaTpu a răspuns:

Tipuri* :-d

| ssaTpu a răspuns:

La radacina.dar nu este rau sa aplici si pe lungimea parului (este ceva benefic). In legatura cu "cat de dess" eu imi dau in fiecare seara...

| deliamaria13 a răspuns:

3 cm? am vrea noi! creste 1, 20 cm pe luna.stai linistita, nimanui nu-i creste 3 cm pe luna

| biancaalexe explică:

Mersi pentru sfar ssaTpu big grin. Daca imi poti spune ceva totusi te rog: cum sa ma dau cu ulei de ricin? la varfuri? in fiecare seara? Mersi. big grin

| biancaalexe explică:

Sfat*,mersi :d:*.

| Cristian95Alex a răspuns:

Buna

O dereglare hormonală, reacția adversă a unei medicații, stres, alimentație mai puțin sănătoasă.
Mergi la medicul de familie pentru a lua o trimitere la dermatologie și acolo trebuie să afli cauza.
Funda?