| kencarson a întrebat:

De ce îmi trec constant gânduri prin cap să-mi fac rău mie sau altora ce pot să fac să se oprească nu mai pot

13 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Cati ani ai? De cât timp ești asa? Ești influențat de alții sa fi asa?

| kencarson explică (pentru LisaJulie):

Nu prea m-am distanțat de toți nu au ei treabă am 16 ani

| LisaJulie a răspuns (pentru kencarson):

Dar de cand timp esti asa? Rade cineva de tine? Iti da bullying, ai certuri in familie?

| kencarson explică (pentru LisaJulie):

Nu,am prieteni nu se ia nimeni de mine părinții sunt OK.

| Kufu95 a răspuns:

Dacă vrei să faci rău altora, deja este caz de psihiatru.

| kencarson explică (pentru Kufu95):

Am fost și degeaba totul se înrăutățește

| 1onur a răspuns:

Ce vă apuc omule, Doamne Dumnezeule ferește, nici nu mai ști pe lângă ce oamenii treci.

Dece nu mergi urgent la un psiholog! Dece stai așa? Dacă ai asemenea probleme grave de sănătate! Mergi frate urgent la un doctor să-ți dea trimite undeva, mergi la Biserică roagă-te la Dumnezeu din toată inima și tot sufletul tău să scapi de așa ceva Doamne ferește te legi de un om pe stradă sau îți faci rău ție.

| kencarson explică (pentru 1onur):

Nu prea sunt religios. Am mers la n psihiatrii și m-am internat și am și tratament și ghici ce TOT DEGEABA

| 1onur a răspuns (pentru kencarson):

Dacă mergi la Dumnezeu cu inima si sufletul deschis cu Adevărat! Nu te întorci Niciodată "degeaba" și nici nu pleci de acolo " degeaba"

Spune din inimă ta cu Adevărat! Spune din tot sufletul tău cu Adevărat! Și nu va fi nimic " degeaba".

Da dacă te duci cu credință slabă și te rogi fără credință Adevărat în Dumnezeu! Atunci este degeaba! Fiindcă Dumnezeul ține doar pe cei Adevărați și reali lângă el! Nu cei care plec din Biserică și încep alte păcate.

| darrio2007 a răspuns (pentru kencarson):

Nu iei tratamentul.

| kencarson explică (pentru darrio2007):

Păi așa m-am gândit și eu azi nu l-am luat și e mai bine

| 1onur a răspuns:

Mergi la un preot! Sau la un psiholog!

| RADUCU12369 a răspuns:

Plimbă-te, uită-te la filme/seriale, citește. Poate e din cauză plictiselii.