| RAY a întrebat:

De ce in democratie nu ar trebui interzis nazismul,comunismul, facismul daca in respectivele sisteme democratia este interzisa? sau mai vad pe uni comunisti, nazisti,facisti ca vorbesc de libera exprimare cand in acele sisteme e interzis asa ceva, nu e ipocrizie?

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Pai nu e ipocrizie, ca ei vor sa minta lumea cu ceva ce nu e, sa ii voteze si apoi sa faca ravagii.

| mODIN a răspuns:

Sunt interzise deja

| RAY explică (pentru mODIN):

In Germania exista afd care e neo nazism

| MistarGoGu a răspuns:

Nazismul a fost ideologic orientat către o anumita natie *( evrei)! De ce crezi ca acum impun în scoli istoria Holocaustului și sunt interzise simbolurile și salutul ' ala " specific cu bratul ridicat?
Pentru ca " Natia ' s-a infiltrat în politica și guvernele unor tari și ei dictează legile!
Nu au fost vizați doar evrei dar și alte nații considerate inferioare uman!
Dacă țiganii erau majoritari în Parlament în România poate dădeau ei legea asta cu interzicerea simbolurilor naziste! Dar nu sunt!

| RAY explică (pentru MistarGoGu):

Din ce am citit eu de pe wikipedia simbolul nazismului svastica e un simbol originar din jainism, https://www.bbc.co.uk/......icii.shtml
Simbolul zvasticii poate fi regăsit în vechile temple hiduse, în obiecte uzuale indiene, dar şi în vestigii ale altor culturi. El este folosit de religiile budistă şi jainistă, de indienii din America de Nord, şi poate fi regăsit în vestigii ale civilizaţiilor antice, romană şi greacă.

am citit si despre asa zis complot a evreilor impotriva germanilor in al dolea razboi mondial

diferente exista intre rase dar asta nu iti da dreptul sa faci genogide

| MistarGoGu a răspuns (pentru RAY):

Intreaba-te CATI oameni cunosc detaliile astea? Foarte putini!