Eu scriu mai frumos decât o fata, for example
Cat despre restul, pentru ei caligrafia ocupa locul 100.
Fetele scriu mai frumos pentru că le place sa fie ordonate.
In general da, in particular nu.
Exista o explicatie si aceea implica o anumita parte a creierului, insa nu exista nicio legatura intre scrisul cuiva si inteligenta acestuia de exemplu, de aceea toti medicii scriu urat dar nu toti medicii sunt naivi, ci majoritatea sunt peste medie ca si inteligenta! Dar scrisul e urat nu?
De ce femeile scriu in general mai frumos, asta nu stiu!
Pentru că nu le pasa de chestia asta. Statistic cred că fetele sunt cele care își dau mult mai mult interesul pentru învățătura și au o atenție mai mare la detalii, detalii precum scrisul. Există excepții cu siguranță în ambele cazuri, dar în general nu le pasa de modul în care scriu, iar multi nici nu cresc cu o influență reală care sa îi facă să scrie frumos pentru că nu prea se mai pune chiar așa mare accent pe asta la școală, decât în cazul în care scrisul e atât de urat încât devine neinteligibil.
Pentru ca ni se pare mai eficient sa notam o informatie intr-un mod cat mai rapid, fara sa bagam prea mult in seama caligrafia. Atata timp cat este scrisul inteligibil, e ok.
Nu se spune "băieții", aka "toți băieții". Se spune "unii băieți". Eu, de exemplu, chiar sunt preocupat de felul în care scriu, și scriu destul de lizibil.
anonim_4396 întreabă:
AdeA1991 întreabă: