Dar o femeie accepta un barbat care ar avea copil? Eu cred ca de ambele parti sunt si care accepta si care nu, asa ca nu spune de obicei barbatii. De obicei barbatii, pentru ca femeilor li se dau copiii in caz de divort, sau dupa separari etc.
Da, femeile accepta si sunt multe care n-au nicio problema in asta. Ba chiar unele se bucura ca nu trebuie sa isi mai sacrifice ele corpul pentru a face pe plac barbatului care vrea mostenitori, dar nu contribuie cu nimic la existenta lor. De obicei femeile primesc copiii pentru ca barbati sunt incapabili sa aiba grija de ei (in multe cazuri), ca sa nu mai spunem de un copil.
Cred ca barbatii aia care nu accepta o femeie cu copil, au fost crescuti de cate o mama care le-a bagat ideile astea in cap!
Noi, ca societate, inca n-am scapat de etichetele de "copil din flori", "femeie divortata" sau "mama singura".
Chiar daca femeia n-a facut copil din flori, s-a maritat si apoi a venit copilul, dar a divortat, a fost parasita, a ramas vaduva etc.
Chiar daca femeia este educata, munceste, aduce bani acasa, n-a gresit cu nimic decat ca a nimerit vreun nenorocit care a plecat cu amanta si a lasat-o cu copil pe cap.
Un barbat poate ca si-ar dori sa fie cu femeia respectiva, dar cand acasa are o mama care i-ar manca capul sa aduca acasa femeie cu copil...
Totul pleaca de la educatie.
Sunt foarte confuza pe subiectul asta pentru ca am intalnit un caz opus a ceea ce spui tu. Mama barbatului spunea atat: copilul sa fie sanatos, chiar daca e a lu altul, important e sa se inteleaga parintii (adica noul cuplu). In schimb copilul ei era umflat in pene si spunea "nu cresc copilul altuia".
Poate ca a fost un caz izolat, dar ma socheaza chestia asta, pentru ca nu am vazut ca o femeie sa aiba asemenea ganduri
Mama voia sa-l vada pe fecior asezat la casa lui o data!
Probabil fiul era asta de comenteaza pe aici
La cazul prezentat de tine, mai e un aspect: deci baiatul mamei s-a combinat cu femeia, n-a avut nici o problema ca ea are copil. Atunci era buna. Cand a venit vorba de responsabilitati, a gasit scuza cu copilul. Ce mai barbat!
Nu chiar... Tine mai mult de presiunea sociala si de ego-ul fiecaruia.
@asdfer Imi dai ignore si apoi vrei sa conversezi cu mine?
Ramai tu cu privitul, ca nu esti de nasul meu!
Ei uite eu sunt unul dintre acei barbati. Cu o femeie care a nascut copilul altuia, nu as accepta niciodata ceva mai mult decat sex ocazional.
De ce?
Pe de o parte din motivele pe care le-a expus si "asdfer". In plus, prin faptul ca a nascut copilul altuia as simti ca lipseste o parte din ea, pe care i-a daruit-o celuilalt barbat pentru totdeauna si mai mult, avand un copil care nu e al meu, as simti ca nu va fi niciodata a mea in totalitate.
Cumva femeia este o proprietate ca sa fie a ta in totalitate? Ti se daruieste, are grija de tine si multe altele. Doar pentru ca a nascut copilul altui barbat nu inseamna ca este "incompleta". La fel ai vedea-o si daca ti-ar face tie un copil (si ar fi singurul copil nascut de ea)? Tot incompleta ar fi dupa o nastere?
Lasa "progresismele" cu mine, pentru ca nu-ti merge. Da, femeia trebuie sa fie in totalitate a mea, asa cum eu as fi in totalitate al ei. Femeia trebuie sa inceteze a se comporta ca si cum mi-ar face un serviciu daruindu-mi-se si avand grija de mine. Si eu ma daruiesc ei si am grija de ea.
Daca a nascut copilul altuia, pentru mine este incompleta, este "damaged goods", deci nu ma incalzeste cu nimic ca mi "se daruieste".
Daca mi-ar face mie un copil, nu ar fi incompleta, pentru ca acea parte din ea reprezentata de copil, ar fi si a mea.
Fiecare potentiala partenera are dreptul sa ma considere cum vrea ea, conform conceptiilor ei despre viata. Un lucru e cert...desi cele doua situatii sunt fundamental diferite (pentru ca eu sunt barbat, iar barbatii nu pot naste), eu daca as avea copil dintr-o relatie anterioara, in nici un caz nu m-as considera indreptatit sa le reprosez femeilor ca nu ma accepta din cauza asta. Se pare ca femeile considera ca barbatii ar trebui sa fie obligati sa le accepte cu copii. Suntem obligati?
Cum am grija de ea?
In primul rand, nu stiam ca doar barbatii vor sex, iar femeile nu. Le fac cumva femeile un serviciu barbatilor pentru ca fac sex cu ei? In al doilea rand, nu stiam ca obiectele pot naste copii.
Una peste alta, e dreptul meu sa aleg pe cine vreau, nu am obligatii fata de nimeni, iar daca imi aleg o partenera voi avea grija de ea in mod direct proportional cu grija ei fata de mine...desi, nu am nevoie de nimeni sa aiba grija de mine, asa cum au femeile impresia. Pot sa-mi fac mancare, pot sa-mi spal si pot sa fac curatenie singur.
N-am inteles ultima parte, dar ideea este alta.
Tatal adoptiv face lucrurile pentru partenera lui, nu refuza sa ii fie alaturi pentru ca apare ala ce s-a miscat mai repede si are un copil inaintea sa. Asta e o problema de orgoliu si e josnic sa-ti abandonezi partenera pentru ca pare in fata ta unul care are un copil cu ea. E lasitate si condamn aspru.
Că femeia tot timpul va avea treabă și cu tatăl copilului.
La ziua copilului, la serbări, la sărbători tatăl copilului va veni și el și un bărbat nu vrea să fie cu o femeie care îl pune în situații ca astea.
Bul*!
Sunt si femei singure, unele vaduve.
Altele au fugit de barbati violenti, crezi ca aia vin la ziua copilului?
De obicei tatal care si-a abandonat copilul nu mai apare "la serbari" si adesea o mama singura e ca si cum ar fi facut copilul cu duhul sfant. Adica tatal biologic = implicare 0.
In afara de serbari, sunt atatea alte momente in care copilul are nevoie de 2 parinti. Cine-l duce la autocar cand pleaca in tabara sau in excursie, cine il ia? Cine-l asteapta dupa nu stiu ce activitate extra-scolara? Cine-l duce la meciul de fotbal etc?
Un copil stie cine are grija de el - partenerul mamei. Se numeste VIATA!
Tatal ala care vine la serbare, sa fie sanatos! Ca ii creste altul copilul!
Il vezi pe barbatul care nu merge la serbare din cauza ca vine tatal copilului sa se implice in lucruri de tata, cum este sa-l duca pe copil undeva? Adesea mama se ocupa de tot, iar ei stau si se plang.
anonim_4396 întreabă:
AdeAdelina578 întreabă: