Mă îndoiesc că în Moscova or fi. Femei frumoase sunt și în Ucraina și în România și mama mama in Suedia.
Columbiencele sunt cunoscute că foarte frumoase, la fel și femeile fine Venezuela.
Pentru că ai pus întrebarea prostește. O femeie e urâtă dacă n-ai băut destul.
Discutabil. Depinde de preferințe. Era o vorbă că rusoaicele arata ori ca niste prințese, ori de parca ar împinge catapulte spre Mordor. Adica ori sunt foarte frumoase, ori sunt foarte urâte.
Mie personal mi se par frumoase.
Da într-adevăr au parul blond natura ochi albaștri multe din ele nu mia plăcut niciodată genul de femeie cu parul blon și albaștri.
Ochi căprui puțin creola și părul șaten eu considera femeile astea frumoase in ochi mei așa vad o femei frrumsoa fizic da frumusețea unei femei nu sta mereu și în fizic adică sta în caracterul ei de femeie loiala asta ar fi frumestea Adevărat a unei femei Loialitatea ei fața de bărbatul ei restul găsești la ori și cine pentru cine cauta fie femeie fie bărbat pentru cine asta este tot.
Femei foarte frumoase găsești în orice tara, dar mie personal mi se pare ca cele mai frumoase sunt în România, Coreea, Rusia si Ucraina.
Nu sunt cine stie ce.
Rusia e o tara extrem de mare, se afla pe 2 continente. Gandeste te ca oamenii de acolo nu arata toti la fel. Rusii din partea Europei arata cumva, probabil cum sunt majoritatea nationalitatilor din Europa, cei din Siberia sau din partea de est arata mai mult a asiatici, ochi mici, fata rotunda etc. Acum depinde la ce fel de frumusete se uita oamenii, poate la unora le plac asiaticele, la altii femeile mai deschise, etc
Trandafiiiiiiiiiiiraș întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LinaLina35 întreabă: