Pentru că este un inceput de feminizare.
Oricum sunt mai multe femei decat barbati in Romania.
Păi, e o creștere constantă a homofobiei, urii, a lipsei de empatie peste tot în lume, alimentată de propaganda extremistă și de lipsa de educație.Eu zic că de aici se trage.
Se ingrijeste fiecare dupa cum considera de cuviinta.
Pt ca am vazut (in viata de zi cu zi) si extrema, cu barbati epilati, pensati, cu unghii lungi si parul lung, e un punct din care imi pun intrebari despre orientarea lui sexuala.
Ce femeie isi doreste sa intre intr-o relatie cu un tip si sa descopere pe parcurs ca el are si alte preferinte?
Din partea mea, este irelevant ce face fiecare, adica pe mine unul nu ma intereseaza. Asa oameni care sa rada de altii se vor gasi mereu. Oricat de perfect ai fi ca om, tot o sa se gaseasca cineva sa te ia peste picior, indiferent daca te ingrijesti sau nu.
Depinde. E un subiect cam incalcit.
Adica, din punctul meu de vedere, atata timp cat nu practici un sport de contact, sau nu faci activitati care te-ar incurca parul de pe picioare, nu are absolut nici un rost sa ti-l epilezi. Epilatul strict estetic pe picioare este pentru femei.
Ca barbat, e nevoie sa te razi/epilezi doar la sub brat, abdomen, inghinal si la oua. Pentru ca transpiri, si puti mai des.
La faza cu pensatul, e ok atata timp cat o faci pentru ca vrei sa scapi de celebra monospranceana. In rest, nu are sens sa iti subtiezi sau sa le dai o forma anume.
În afara de doamna croitoreasa plătită de PSD care vorbește pe bani nu vad pe altcineva care sa facă asta
anonim_4396 întreabă:
ALi_Alex_1993 întreabă:
KinderMax întreabă: