"Am văzut o secțiune de comentarii unde i se zicea unei fete că e "trecuta" "
Pentru nişte pedofili cred şi eu că una de 20 e deja trecută.
Uite doi şi la întrebarea asta.
Ahahah te ador
„Societatea" copiilor poate sa te judece asa. Cel putin, pentru mine, esti foarte tanara.
Probabil "trecuta" in sens ca nu mai e "fresh" ca o pustoaica de 14-15 ani. Mai mult barbatii care se uita dupa femei zic asta. Si intr-un fel, probabil ca au dreptate, unele sunt trecute prin mai multe brate de barbat, si asta se vede. Cineva imi spunea cindva ca lui ii plac fetele pocaite, ca ele mai mereu sunt fresh, si asa si este, sunt fresh pentru ca ele cauta sa se pastreze curate.
Mă bucură enorm frustrarea ta că ești virgin la 25 de ani. La cat mai multi!
Si eu ma bucur ca ma cunosti atat de bine si eu habar nu am cine esti ))
La ce drame ai făcut pe aici e greu sa nu știu
Interesant
Nu am vazut nicaieri ca cineva de 20 de ani sa fie considerat bătrân. Bătrân ești după 65-‘70 de ani.
Alea cu,, e trecută", sunt venite numai de la sexisti, misogini și așa mai departe, pentru a o jigni. La 30 de ani normal ca ești tânăr.
Am cunoscut persoane care păreau tinere și după 40 de ani.
La 20, 30... Sigur ești încă tânăr.
Adevărata problema o reprezintă presiunile societății de a părea împlinit în ochii celorlalți cât mai repede, adică de a avea carieră, locuință, relație, până pe la 30 și ceva.
Batrana la 20 de ani? ala e apogeul tineretii la femei si la barbati, abia atunci incepi sa intri in viata. Daca la 20 de ani esti batrana, dupa 65 de ani ce mai esti, mumie/relicva/era geologica?
De la 25 de ani multe capabilități cognitive se duc în jos. De la 30 de ani treci prin procese ireversibile de îmbătrânire.
20 e in plină tinerete. nu știu cine a zis, dar probabil sigur era vreun copil de 9-10 ani. Normal ca sora ta e tanara, are doar 30 de ani.
Si eu am vazut femei ce aratau mai bine la 40 de ani decat unele la 20 de ani.
Si nu erau asa actre si arogante, tineretea mai tine si de alte chestii. Nu neaparat de varsta.
De la o baba nu am prea am multe pretentii, dar de la o femeie/fata am.
Poti sa zici ca asta este o forma de jignire la adresa ei.
De ce ești așa agitat?
Eu sau tu? Sunt tare curios cine se ascunde in spatele ecranului.
mosora2002 întreabă: