Numărul vizualizărilor cât mai mari făcute într-un timp cât mai scurt urca un videoclip in trending. Ce este in trending putem spune că reflecta mentalitatea și viziunea a societății noastre din țară. Pe mine nu mă miră că oamenii se uită la așa ceva, pentru că am văzut tot felul de specimene pe strada :-)).
E ca aia cu ice bucket challenge, daca devine viral o face toata lumea, chiar si cei care nu sunt cocalari si panarame, pentru ca este profitabil. Pe scurt, toata lumea vrea bani, si daca se pot face atat de usor, de ce sa nu faca toata lumea? Si tu ai face la fel, si eu, si toti.
Unora le iese banul pe care nu ar fi capabili sa-l faca altfel dar nu te supui chiar la toate pentru bani, de exemplu Abi "talent" am dubii ca el ar fi chiar asa prost cum vrea sa para, dar accepta faptul ca va fi perceput ca fiind prost pentru bani.
Cum ajunge? Se uită multă lume. De ce ajung? Asta preferă tineretul.
Prin vizualizarile oamenilor. Da, asta se vizualizeaza in majoritate in Romania.
Pentru ca asta vizualizeaza romanii, mai precis copilasii romani de pe Youtube, fiindca Youtube-ul romanesc a devenit un loc de joaca pentru copii, ei decid ce e in trending si ce nu.
Copii care au acces la indobitocire curata, le dau parintii telefonul si nu se intereseaza la ce se uita. Eu i-am spus unei mame ca ar trebui sa vada ce urmareste fetita ei, din cand in cand pe internet, pentru ca are 5 ani si mi-a dat o privire sictirita
Da, nu înțeleg de ce le place oamenilor așa ceva.
Ca să ajungi în trending trebuie să ai vizualizări...multe vizualizări...
Trebuie sa ai un numar ridicat de vizualizari in scurt timp, daca faci sa zicem 100.000 intr-o ora cel putin, atunci ai intrat in trending, ai fi surprins cati copilasi asculta abi si 5gang.
Mie îmi spui? Toți vorbesc de Abi și 5gang în pana mea. Ce îi așa interesant? 5 tâmpiți care cântă rahaturi . No offense dar mie nu mi se pare nimic interesant care ar trebui ascultat.
5gang- o adunatura de copilasi care incep sa dea in pubertate cu voci de magari obositi
ab- un tigan analfabet care se crede mare smecher, e si un interviu cu el la Antena Stars, omul nu stie sa vorbeasca.
Ai dreptate. Sunt varză și au noroc.
Prin vizualizări. Dacă oamenii se uită numai la rahaturi pe Youtube, nu ai ce să le faci.
Cred ca in trending intra clipurile pe baza vizualizarilor facute intr-un anumit numar de ore, gen de la 24 ore de cand a fost postat, probabil raportat si la like-uri. Si da in Romania avem trendingu plin de manele ca na, asta asculta romanu.
Si manele naspa cum e Dani Mocanu si toti necunoscutii, mai e o emisiune de pe kanald d, 5gang, 1-2 melodii in spaniola si cam atat E trist...as vrea sa vad ce e in trending in alte tari dar nu stiu daca se poate.
Ca sa vezi ce e pe trending in alte tari intri pe desktop, cred ca si pe mobile se poate pe varianta web a site-ului Youtube, dai la setari, gasesti unde ai abonamentele in jos, si dupa iti apar setarile contului si undeva in jos de tot vei vedea Locatie:Romania, si tu de acolo schimbi pe ce tara vrei sa vezi.
Ce-ai, ma? Romanu' sa asculte manele? Doar la petreceri
Un videoclip intra in trending dupa numarul de vizionari si durata de vizionare, in mare parte videoclipuri scurte sau melodii pentru ca au mai putine minute si oamenii se uita. Si sunt in trending doar cocalari si panarame din cauza ca la asta se uita in mare parte romanii
anonim_4396 întreabă: