anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce în unele cazuri persoanele tăcute și timide sunt considerate proaste iar unii (cred) că își pot permite să le ia peste picior și le subestimează?
N-am înțeles niciodată de ce se întâmplă acest lucru.

Răspuns Câştigător
| dontknowd0ntcare a răspuns:

Pentru ca unii oameni sunt mult prea superficiali si din cauza asta ajung sa judece cu usurinta orice lucru. Chiar si daca acesta este peste puterea lor de intelegere, ei netrecand niciodata printr-o situatie de genul sau prin ceva asemanator. Ei, pur si simplu, vad lucrurile din propria lor perspectiva si tocmai pentru ca sunt asa de comozi in ideile lor, ei nu pot concepe si nici nu vor sa conceapa ca ceva ar putea exista dincolo de sfera in care traiesc.

6 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Cand eram mai mic, nu eram ascultat cand ma aflam cu prietenii, asa ca am invatat sa ma inchid in mine si sa nu-mi mai pese sa-mi zic parerile.

In grupuri mici de persoane pe care le cunosc, alte 2-3 persoane, nu am problema asta.

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Pentru că există două tipuri de oameni care tac:
1. Cei timizi;
2. Cei care tac pentru că habar n-au de subiect.
În general, oamenii zic că faci parte din a doua categorie. Astfel, dacă nu știi nimic despre subiectul care se discută la masă ești clar prost (nu contează dacă se discută fizică nucleară, ești prost laughing ).

| Cheo0S a răspuns:

Din cauza a instinctului de supravietuire si aparare a egoului.
Oamenii "ataca" pentru a si apara personalitatea. Nu suntem cu mult diferiti fata de animale care se umfla in pene pentru a-si arata superioritatea fata de ceilalti.

| Dolila a răspuns:

Fiindcă tac. Așa pare că nu știu nimic.