anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce,intotdeauna,atunci cand sunt provocat si eu raspund la provocari prin certuri, reprosuri si scandaluri pic eu de om rau si cei care ma provoaca pica de bine?

12 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Tocmai fiindcă răspunzi așa.

| Lioana a răspuns:

Pentru ca daca raspunzi la provocari prin certuri, reprosuri si scandaluri esti un om rau.
Cei care te provoaca nu stiu in ochii cui pica bine dar in ochii tai cu siguranta nu.

| cobrant a răspuns (pentru Lioana):

Asta ca daca raspund la provocari ca sunt rau nu am mai auzit-o si nu am inteles.o! Pai nu sunt rai cei care provoaca?

| Lioana a răspuns (pentru cobrant):

Depinde in ce fel te provoaca. Nu ai specificat.

| anonim_4396 explică (pentru cobrant):

Schimbă stilul de discuție și nu mai ai probleme.

In sensul de a nu mai repeta aceleasi cuvinte si intrebari de multe ori fara oprire pentru ca sunt alergic la repetarea cuvintelor si a intrebarilor si sa nu mai faca glume proaste cu mine pentru ca eu nu halesc glume proaste!

| Lioana a răspuns (pentru cobrant):

Deci intrebari sacaitoare si glume proaste. Nu e foarte grav daca nu te-a jignit. Incearca sa fii mai calm si mai tolerant. Ai rabdare cu oamenii pentru ca nimeni nu e perfect si trebuie sa ne acceptam unii pe altii asa cum suntem.
In loc de scandaluri ai putea explica frumos oamenilor ce te deranjeaza si daca nu inteleg sa nu mai vorbesti deloc cu ei.

Pai nu pot, ca stau foarte prost cu nervii din cauza ca am alergie la cuvinte repetate, glume repetate, intrebari repetate, anumite zgomote si sunete sau glume proaste care au legatura cu dragostea, permisul auto si casatoria!

| VoidEternal a răspuns:

Well I don't know, ai incercat sa rapsunzi la provocari cu altceva decat certuri, reprosuri si scandaluri?
Gen cum ar face o persoana echilibrata si care nu se coboara la nivelul celor care il provoaca?

| cobrant a răspuns (pentru VoidEternal):

Da! Si nu este mare diferenta! Singura solutie fiind ca sa-i evit pe viitor!

| TamplaruAnisoara a răspuns:

In ochii lor doar. Dar Biblia zice: nu raspunde nebunului după nebunia lui că sa nu semeni și tu cu el.

| AdioTPU a răspuns:

Tocmai de asta, pentru că le răspunzi la provocări, te cobori la nivelul lor. Cel mai înțelept om e acela care are stăpânire de sine și acționează cu diplomație.