| Argonto a întrebat:

De ce într-o relație lunga, fata se păstrează frumoasă și bărbatul se urâțește? Bine, poate fi și invers cu mici excepții

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Femeile imbatranesc mai repede la chip si piele, in schimb barbatii si-o pastreaza dar au tendinta de a se ingrasa, diferenta o face stilul de viata si faptul ca nu trebuie sa te culci pe o ureche cum ai gasit un partener, trebuie sa ai grija de tine in fiecare zi, o diferenta imensa o constituie si faptul ca 90% din barbati consuma alcool regulat fata partea feminina unde nu prea exista cazuri de consum excesiv, am facut recent o poza cu varul meu care e cu un an mai mare ca mine, eu fac sport si mananc sanatos, el bea foarte mult, zilnic, mai si fumeaza cate un pachet de tigari pe zi, arata cu 10 ani ani mai batran, si printre cunoscutii mei la fel, atat prieteni cat si colegi, alcool si tigari zi de zi, de asta barbatii arata cum arata.
Un stil de viata sanatos te tine tanar, in plus, daca ai langa tine o partenera frumoasa nu ai vrea sa inceapa sa se uite dupa alti tipi din cauza ca nu mai e atrasa de fizicul tau.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu zic că e invers, bărbații odată cu inaintarea în vârstă arata mai bine decât în tinerete

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care o Dacia Logan din 2004 arata superb in showroom, iar acum este o tigaie in remat.