Eu nu cred ca TPU nu permite asa ceva, dar TPU nu promoveaza jignirile, atacurile la persoana sau jenarea unor utilizatori prin unele afirmati
Pai cum pot spune atunci despre o persoana ca e praf facut gramada fara sa para atac la acea persoana?
Din pacate acesta afirmatie e o jignire desi e contrar cu regulamentul nostru de pe TPU
Stiu ca este, de aia te/am intrebat cum as putea formula fara sa para atac la persoana.
Este greu de spus, nu trebuie sa fie o jignire directa, indirecta, nu trebuie sa fie un atac la persoana, poate o mustrare atat, o simpla critica dar si aia daca e atac la persoana e aiurea
IEtete, am gasit si raspunsul meu de pe contul original acolo. Ce naiba cautam eu la T/a ma depaseste .
La fel cum gaurile negre atrag si inghit lumina, la fel si TPU atrage si inghite intrebari considerate irelevante.Ca si aceasta de atlfel, asadar, pregateste`ti intrebarea sa fie mancata cat de curand, lul.
Pana luni mai e, "lul".
Uite dovada ca TPU nu a sters mereu intrebari in care apare intrebarea ce user nu va place
https://www.tpu.ro/......ina-3.html
PEntru ca e T/A. Nu da nici dracu pe acolo acum, cu atat mai putin adminele.
Intrebarea aia fiind pusa la T&A, a fost luata ca pe gluma/tachinare! Nu sunt multi care intra la acea categorie sa raporteze, cu atat mai putin adminii!
Pe tine
Si eu. hai faiv
Mă așteptam să zici asta
Ce sa zic, sunt previzibil
Poti, doar ca vor fi sterse intr-o zi sau doua. Am vazut cu cateva luni in urma PersonajFictiv postase niste intrebari de acest gen si au reusit sa acumuleze peste 50 de raspunsuri pana au fost sterse. Chiar si la sectiunea "cele mai populare intrebari" au fost pentru ore bune.
Adrian4123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: