| Kidd a întrebat:

De ce intrebarile trivia/amuzante imi sunt >refuzate? :O. Au fost intrebari de logica amuzante. Nu vad de ce naiba tot mi le refuza? :O.
TPU s. a prostit rau in ultimul timp. x(

Răspuns Câştigător
| darkeyes a răspuns:

Si mie mi s-a intamplatstraight face
Numai ca a devenit un site preaaa comercial si sunt numai idioti si cretini care nu au ce face si dau stupid, caracter irelevant, obscen.straight face
Cred ca o sa mi se refuze si mie raspunsul asta. ca am mentionat mai sus "idioti","cretini". lolstraight face

3 răspunsuri:
| Mara15 a răspuns:

Pai si mie miau refuzat intrebarile din cauza ca nu se potriveau cu categoria respectiva sau ca ii spam (orice ar insemna spam) si pe mine ma enerveaza la culme!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Probabil pentru ca mai fusesera puse de nenumarate ori inainte. Daca toti cei care descopera pagina de Google cu intrebari aiuritoare ar cauta mai intai la sectiunea "Cauta intrebari si raspunsuri", s-ar evita repetarea la nesfarsit a acelorasi intrebari.
Uneori, in decurs de cateva zile, aceeasi intrebare apare de cate 7-8 ori, pusa de useri diferiti. Devine deranjant. Probabil, asta a fost situatia si in cazul intrebarii tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti "prieteni"binevoitori? Ptr ca, va spun sincer, majoritatea intrebarilor se cam repeta pe site si nu cred ca ar fi o cauza.