Pentru ca a trecut printr`o experienta de genul acesta si acum au aparut si frustrarile, iar tu ii permiti asta.Probabil colega mai tanara i`a zis sa`si vada de treaba ei, ceea ce ar trebui sa faci si tu.
Daca este sa ma leg si de intrebarea ta din trecut legata de cum iti dai seama pe care dintre voi o place mai mult, iti voi spune ca este bine sa eviti relatiile de genul acesta la locul de munca si mai ales faptul ca este insurat si nu este deloc moral ceea ce face el.Ce ii face acum sotiei lui, iti va face si tie pe viitor.
Femeia va avea o aventura mai tarziu)
Da pai i-am urmarit intrebarile si clar il place, insa este prea cuminte ca sa riste atat de multe asa ca acum vrea sa se incurajeze.Insa tot ea va avea de suferit la final ironic.
Adevart, se incepe cu "E doar simpatie, suntem doar colegi, ne placem ca amici". Apoi cand ajunge in pat cu el si intra sotia lui peste ei. Cine stie poate va deveni vedeta la TV. Ochii Din umbra .
Nu mai fa legaturi cu intrebarile mele anterioare! Nu vorbesc de aceleasi personaje.
Termina cu judecata! Eu nu sunt implicata in asa ceva asa ca mars de aici!
Acea femeie din cealalta intrebare pe care idotuld e mai sus mi-o atribuie mie fiindca e curios nevoie mare.Cine naiba sunt eu oare? Sunt nimeni si asa ramane.
Vacs albina! Cum indraznesc sa plac un coleg daca e frumos? Nu mi-ar fi mi-e rusine, japita ce sunt! Poate voi treceti la fapte ca sunteti mai obraznici.Eu in niciun caz.Stiu ca e greu pentru unii sa conceapa! In special pentru obraznicaturi fara principii morale dar care o fac pe moralistii cu ceilalti.
Probabil te-a blocat. Bine ai venit pe lista ei..In curand nu va mai avea cine sa-i raspunda la intrebari!
Adevarat
Si pe WaterDrop la fel Il are la block si pe el) O bate adevarul
Are juma' de site la block. Imi place, insa, ca si-a schimbat numele de utilizator, dar tot intrebarile alea de frustrata le pune. Oare paranoia se trateaza?
Nu stiu bre!
Cealalta jumatete ii da drepate pentru amarata aia de funda.
Imi vine greu sa cred ca este profesoara, imi este mila de elevii ei, daca comportamentul ei in clasa este ca cel din cancelarie!
Oare de ce si-a sters intrebarea? Ca eu ma prind mai greu!
Isi sterge toate intrebarile la care nu primeste raspunsul pe care il vrea. Incepe sa se certe de una singura, cu userii pe care i-a blocat si, cand se inmultesc raspunsurile pe care si le da singura, sterge intrebarea.
Poate il place si ea, si te vede ca o rivala, mult mai apriga si mai buna decat ea , altfel nu-mi explic aceasta frustrare a femeii .
Doare adevarul nu? Nu te mai minti singura si nu mai fi o lasa. Daca jignesti pe cineva da`i dreptul la replica, nu bloca mesajele persoanei respective si apoi incepi sa vorbesti singura.
Dar de ce trebuie sa vorbesc numai cu persoanele blocate? V-ati incins? Nu ma doare nimic.Eu vorbesc cu altii, nu cu voi.