| xAkira a întrebat:

De ce isi imagineaza unii ca fetele sunt creaturi slabe ce trebuie sa traiasca doar in bucatarie? Eu chiar nu inteleg logica unora in fata acestor privinte.
Ne vad mereu gata sa plangem pentru orice prostie.

9 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Gandirea lor nu ajunge mai sus de genunchiul broastei. Probabil isi doresc sa ramana singuri. Eu n-as mai baga in seama o astfel de fiinta.

| xAkira explică (pentru Mădă0611):

Nu-ti face griji ca nici eu nu-i bag ins eama. Dar faza e ca vad si eu glumele de pe net facute pe seama noastra si ma enerveaza.
Se dau unii baietii muult prea destepti.
Incerca o data unu' sa-mi puna piedica, dar am sarit peste ea si a inceput sa ma fluiere si cand m-am uitat la el mi-am dat seama ca daca-i dadeam una il bagam in spital rolling on the floor
Se cerd ei asa destepti cand de fapt au ramas la gandirea de gradinita.

Bin eu zic la general. Adica imi sunt si alti baieti de treaba care nu intra in tiparul asta. Pacat ca sunt putini.

| antigoni a răspuns:

1. -Sunt handicapati. 2. - Pentru ca unele fete chiar asa sunt: slabe. 3. -Au mame care sunt slabe si puse la cratita, asta au vazut, asa au crescut.

| McMihai1993 a răspuns:

Esti slab doar daca vrei, cu putina cunoastere de sine psihicul uman se poate modela, fizic depinde de multi factori:genetica s.a

| MishuD a răspuns:

Where's my damn SANDWICH!?!

| urbanghost a răspuns:

Pai unii au IQ-ul cat o musca, de aia cred asta, daca si-ar folosi putin si creierul ar vedea ca femeile ar trebui sa traiasca atat in bucatarie cat si in dormitor ( glumesc, bineinteles!) Nu stiu, in Romania am observat ca este la moda mentalitatea de turma... unii au nevoie sa gandeasca altii pentru ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu nu ai ce face decat sa bagi toate prostiile'n seama?

| xAkira explică (pentru antigoni):

Bine spus: UNELE!

Mai sunt ALTELE care prefera sa fie egale cu altii, nu slabe.

| xAkira explică (pentru anonim_4396):

Mda, se pare ca nu am ce face. Problem?
Tu nu ai alt ceva de facut in afara de raspunsurile astea tampite?