| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce isi intemeiaza oamenii familie? Tine de spiritul de turma aceasta traditie care zice ca trebuie sa ai o familie?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cat imi era dor de intrebarile astea inteligente ale tale.

| Kanpeki a răspuns:

Cel mai probabil e din cauza spiritului de turma...

| RAY a răspuns:

Pentru ca omul e monogam social de asta, asa suntem adaptati de milioane de ani, faza cu monogamia sexuala e un mit dar social omul e monogam

| Drimmero a răspuns:

Doar nu mori singur!

| Florentina9210 a răspuns:

Da, e normal sa ai familie, insa la mine pe primul loc este cariera si dupa familia.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Ca sa nu plateasca pentru sex de aia. In biblie scrie ca omul sa nu se insoare.

| Sociopat a răspuns:

Dorinta omului de a ramane in istorie prini ntermediul numelui
Dorinta omului de a nu muri singur, murdar si trist

| Sociopat a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu cred ca tine de spiritul de turma.
Suntem oameni si oamenii au nevoie de afectiune,iar prietenii,prietenii sunt doar prieteni.Te asculta,incerca sa te ajute,dar cam atat.
Nici un prieten nu iti va da bani (daca nu ii poti da inapoi), nu te va tine la el acasa daca treci printr-o perioada grea (doar o perioada scurta de timp).Nu vei putea niciodata sa compari afectiunea unui prieten cu afectiunea pe care o primesti in cadrul familiei, alaturi de persoane cu care ai crescut, ai evoluat in gandire, sub acelasi acoperis.
Familia trebuie sa reprezinte baza fericirii pentru orice individ.

| anonima0101 a răspuns:

Eu cred ca o sa mor singura cu un caine.
In general, acesta mirifica societate dă dovada de un spirit de turmă exagerat.
Dar cred că tine si de psihic gen oamenii " sunt programati " sa isi intemeieze o familie pentru că nu suporta singuratatea sau chestii de genul.Dar mie mi se pare absurd adica daca eu vreau sa fiu pe cont propriu nu vad care este problema.

| Bluestar15 a răspuns:

Nu, tine pur si simplu de a se uni inaintea lui Dumnezeu, lucru prin care ei doi devin o singura fiinta, se unesc fiintial si, desigur, pentru a avea copii, rod al iubirii lor.Sigur, avem si alternativa sa traim ca animalele, sa ne-o tragem in stanga si in dreapta condusi de hormoni happy In fond, omul e liber sa aleaga ce crede ca e mai bine pentru el.

Răspuns utilizator avertizat